Döbbenet! Így néz ki most Lotfi Begi: rá sem ismerni a népszerű lemezlovasra

fogyás Lotfi Begi életmódváltás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lotfi Begi már évek óta küzdött a súlyfeleslegével, számtalan diétát és módszert kipróbált, de egyik sem hozott látványos eredményt. Idén azonban eljutott arra a pontra, hogy már saját maga is szégyellte, ahogy kinézett.

Begi letette az alkoholt, elkezdett rendszeresen edzeni és odafigyel az étkezésére. Pusztán ennyi elég volt ahhoz, hogy leolvadjanak róla a kilók és alig pár hónap alatt hatalmas változáson ment keresztül. A napokban pedig legújabb fotójával felrobbantotta saját Instagram-oldalát, ugyanis teljesen megváltozott a ledobott 20 kiló feleslegnek köszönhetően.

A lemezlovast nagy megtiszteltetés érte a napokban, ugyanis a Just Clear Fitness és Életmód gálán átvehette a legfittebb DJ-nek járó díjat.

"Nagyon örülök ennek a szakmai visszajelzésnek, mert a neheze még csak most jön, és ez kellő motivációt ad a folytatáshoz. Köszönet Marton Gerinek, aki hétről hétre segít a fejlődésben, és olyan edzéstervet talált ki, amivel nem vette el a kedvemet a mozgástól, és óriási nagy köszönet a feleségemnek, akinek az unszolására (később már nem hagyott más választási lehetőséget) vágtam bele az életmódváltásba!"

– írja posztjában Begi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.