"A mi fájdalmunkat nem lehet kibírni" - Megszólalt a 12 évesen elhunyt focista kisfiú édesapja

focista Tímár Áron
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
November elején, edzés után lett rosszul Tímár Áron, a 12 éves gyimesközéploki játékos. A társai azonnal mentőt hívtak hozzá, de a kiérkező szakápolók sem tudták megmenteni a kisfiú életét. Nem tudni, mi okozhatta a halálát. Családja azóta is szörnyű fájdalomban él.

„Áron a mi szívünkben örökké élni fog. Egyelőre a szobájában is mindent úgy hagytunk, ahogy ő látta utoljára, jó darabig nem is változtatunk otthon semmin. Úgy érzem, a mi fájdalmunkat nem lehet kibírni, de mégis ad némi erőt a jó emberek támogatása. Hiszem, hogy Áron örökre velünk marad. Nekem a halála óta egyszer jelent meg az álmomban. Biztos vagyok benne, hogy tényleg ő volt az, és nem csupán az agyamban történt a látogatása. Azt mondta, 'szeretlek édesapám', majd megpuszilt, azóta nem láttam" - mesélte a megtört édesapa a Borsnak.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.