"Elképzelni sem tudnom, hogyan ment szembe a forgalommal" - megszólalt a szörnyű baleset szemtanúja

Forrás: Shutterstock -
autópálya halálos baleset M3
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról mi is beszámoltunk, személygépkocsi és teherautó ütközött össze frontálisan Gelej közelében, az M3-as autópályán. A rendőrség közlése szerint a személygépkocsi az M30-as autópályáról, a forgalommal szemben felhajtott az M3-as autópályára - Gelej külterületén, a pálya 150. kilométerszelvényében -, ahol frontálisan ütközött egy teherautóval. Most megszólalt egy szemtanú.

A mentősök és a tűroltók már nem tudtak segíteni a személyautó sofőrjén, a helyszínen életét vesztette. Csörlővel és feszítővágóval szabadították ki a járműből.

"Eljöttem mellette, és szörnyű volt a látvány, a kocsi leginkább egy összenyomott konzervdobozra hasonlított, nem is egy autóra. Ránézésre lehetett tudni, hogy a bent ülőket a csoda sem menthette meg sajnos. Elképzelni sem tudnom, hogyan ment szembe a forgalommal, lehet, hogy a hajnali fáradtság vagy a figyelmetlenség volt az oka. Mindenesetre a szívem is összeszorult, amikor megláttam" - mondta a Borsnak egy szemtanú.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.