Borzalmas hónapokon van túl a kemecsei horror áldozata. Gabriellára februárban rátámadt a saját exe, aki miután brutálisan megverte, meg is vakította a fiatal édesanyát, miután az nem akarta visszavonni a férfi ellen tett feljelentést. A rendőrség végül elfogta a brutális támadót, ám a nőnek azóta sincs nyugta.

Gabriella szemét és látását nem sikerült megmenteniük az orvosoknak, így sosem láthatja már újra a kislányát. A nő sokáig egy védett otthonban élt, ugyanis félő volt, hogy exének barátai vagy társai felkeresik és bántani fogják. A nő egy ideje már csakis a családjára számíthat, legfőbb támasza pedig saját testvére lett, aki nem mellesleg ápolóként dolgozik.

A család rettegésben éli az életét, és nem alaptalan a félelmük, ugyanis már több gyanús alakot is láttak az új otthonuk közelében, sőt egyszer majdnem katasztrófa is történt.

"Az egyik nap éppen istentiszteletről mentünk haza, amikor az egyik gyerek azt látta, hogy egy alak elfut a házamtól. Amikor beléptünk, iszonyatos benzinszagot éreztünk. Gyúlékony anyaggal locsolták fel az otthonomat. Vélhetően többen voltak, és az egyik szólt a másiknak, hogy jövünk, ezért nem gyújtották fel" – mesélte a Borsnak Róbert, a megvakított édesanya testvére.

Gabriella és testvére RóbertForrás: borsonline.hu

Nem ez volt az egyetlen alkalom, hogy veszélyben érezték magukat, a támadókat azonban nem sikerült elkapniuk. Gabriellát annyira megviselték a történtek, hogy az egyik nap egy üveg erős gyógyszerrel megpróbált öngyilkosságot elkövetni.

"Ezt a vele élő édesanyánk időben észrevette, és szólt nekem. Két percen belül átértem hozzájuk, és mivel ápolóként is dolgoztam, tudtam, mit kell tennem. Szerencsére rendelkezem az ehhez szükséges speciális készülékkel, ezért ki tudtam mosni a testvérem gyomrát. Ehhez keserűsót is itattam vele. Mind az 50 pirula kijött belőle, megszámoltam."

Ha ennyi hatóanyag felszívódott volna, meg is állíthatta volna a húgom szívét!