Lottónyereményéért gyilkolták meg a sajószentpéteri nagyapát a rokonai

gyilkosság lottónyeremény nagypapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Saját unokája és annak barátnője végzett azzal a 83 éves nyugdíjassal, aki 2019-ben milliós lottónyereménnyel lett gazdagabb.

Az áldozat szerencséjének híre gyorsan elterjedt a városban, unokája és annak párja pedig elhatározta, hogy mindenképp megszerzi az egymilliós pénznyereményt. Éjjel behatoltak a nyugdíjas otthonába, majd, miközben átkutatták a házat, észlelték, hogy a nagypapa alszik. A páros nőtagja azonban azt gyanította: csak színleli, hogy nincs ébren, ezért megkérte barátját, hogy a betöréshez használt betondarabbal verje agyon az öregembert.

Ezután késsel is megszurkálták, majd elvágták áldozatuk torkát. A bíróság első fokon életfogytiglani szabadságvesztésre ítélte a kegyetlen párt, ám most enyhítettek: az elkövetők legkorábban 25 év múlva szabadulhatnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.