Az alábbi képsorokat csak erős idegzetűeknek ajánljuk.

Egy indiai férfi szóváltásba keveredett a munkahelyén, ami előbb verekedésbe torkollt, majd a kollégája nyakon szúrta egy 150 éves, 45 centiméteres, háromágú lándzsával. 

A helyi források szerint november 28-án a hajnali órákban szállították kórházba a férfit, azonban végül át kellett szállítani egy másik, több mint 65 kilométerre lévő speciális kórházba. A szigony kiműtése másfél óra volt, de a férfi állítólag azt mondta az orvosoknak, hogy nem érez semmilyen fájdalmat vagy kényelmetlenséget.

Forrás: News Fiesta / SWNS/© News Fiesta / SWNS/News Fiesta / Swns

Dr. Banerjee, az NRS Orvosi Főiskola docense azt nyilatkozta, hogy a páciense nem vérzett, csupán a szája körül találtak vérnyomokat. Az indiai férfinek hatalmas szerencséje volt, mivel a rúd csodával határos módon egyetlen létfontosságú szervet sem érintett, beleértve a belső nyaki vénát, a légcsövet, a nyelőcsövet, a gégét, a csigolyát és a gerincvelőt - írja a Joe.

 

Man Survived Despite Having A 1.5ft 150-Year-Old TRIDENT Stabbed Through His Neck South West News Service South West News Service ODDSHOTForrás: News Fiesta / SWNS/© News Fiesta / SWNS/News Fiesta / Swns