A kisgyerek anyját és annak párját gyanúsítják a gyilkossággal.

Holtan találtak a rendőrök egy 5 éves kisfiút egy amerikai család házában Arkansas államban. A kisgyerek holtteste a padló alól került elő, de a vizsgálatok szerint már három hónapja ott lehetett. A halálát bántalmazás okozta – írja a Daily Mail.

A tragédia azután derült ki, hogy a nagymama elment a család házához. Az asszony már egy éve küzdött azért, hogy ő nevelhesse a kisfiút és a nővérét, egy 7 éves kislányt, a bíróság pedig a múlt héten döntött úgy, hogy hétvégén nála lehetnek a gyerekek. 

illusztrációForrás: Shutterstock

Amikor a nagymama megérkezett pénteken a házhoz, azzal szembesült, hogy 7 éves unokája borzalmas állapotban van. Nagyon sovány volt, a haját levágták, több bordája megrepedt és több égési sérülése volt. Azonnal kórházba szállították. 

A nagymama értesítette a rendőrséget, akik végül megtalálták a kisfiú holttestét.   

A rendőrség letartóztatta a gyerekek anyját és annak párját is. Gyilkossággal, kiskorú veszélyeztetésével, holttest bántalmazásával és tárgyi bizonyítékok manipulálásával gyanúsítják őket.

A nagymama barátnője adománygyűjtést indított a GoFundMe oldalon, hogy a pénzből finanszírozhassák a temetést és a kislány gyógyulásának költségeit. Az adakozók már több mint 11 ezer dollárt (4,1 millió forint) adtak össze nekik.