2021 februárjában történt a Kapás utcai gyilkosság, melynek elkövetője akár élete végéig is börtönben maradhat. Krisztina először késsel támadt párjára, Attilára, majd egy baltával folytatta brutális tettét.

A kislányát egyedül nevelő nő, Krisztina és Attila kezdetben nagy szerelemben éltek, ám hamar véget értek a mézeshetek, ugyanis a nő gyakran az őrületig hergelte magát azzal a téveszméjével, hogy kedvese megcsalja őt – írja a Blikk. A lap szerint Krisztina ellenőrizte párja levelezését, sőt az is megesett, hogy fizikailag bántalmazta, és egyszer egy baseballütővel esett neki Attilának.

A férfi a szakítást fontolgatta, a nő pedig válogatott eszközökkel igyekezett maga mellett tartani a férfit: azt hazudta, hogy állapotos, de olyan történetet is kitalált, miszerint megtámadták és megerőszakolták az utcán.

Atti a világ legjobb embere volt. Ezért is tudta ez a nő ilyen hosszú időn keresztül a markában tartani. Ő egyszerűen hitte, hogy mindenki jó és a szeretetért szeretetet kap cserébe. A gondolkodásában annyira nem volt benne a gonoszság, a hazugság és a manipuláció, hogy sokáig hitt Krisztinának

– idézte a Blikk a férfi egyik barátját, aki azt is elárulta, hogy Attila elszánta magát a szakításra és az ünnepeket a családjával töltötte. Hetekkel később, engedve Krisztina könyörgésének, találkozott a nővel, felment a Kapás utcai lakásba, ahol megtörtént a tragédia.

IllusztrációForrás: pixabay.com

Krisztina először egy késsel összeszabdalta Attilát, majd egy baltával több mint hatvanszor lesújtott a férfira. Ezt követően befeküdt a fürdőkádba és megpróbált magával is végezni, de megmentették az életét. Tette miatt most emeltek vádat ellene.

"Dolgoztam, amikor a Facebookon olvastam egy rövid hírt, hogy egy Kapás utcai lakásban gyilkosság történt. Azonnal rossz érzésem támadt, ezért elkezdtem telefonálni, mint egy őrült, hogy ki mit tud Attiról. Végül felhívtam Krisztina apját, ő mondta, hogy már nem él. Nagyon remélem, hogy a haláláig börtönben marad a gyilkos, és hogy egyszer felfogja, mit is tett. Leginkább a lányával, akinek anya nélkül kell felnőnie" – mesélte Attila egyik régi barátja a lapnak.