Az autóban öt részeg férfi ült, állításuk szerint észre sem vették, mit tettek. A nő holttestét ruhák nélkül, széttört lábakkal találták meg az utcán. 

Több mint tíz kilométeren át vonszolta egy elütött nő testét egy autó az indiai Delhi városában, szilveszter hajnalban A húszéves Anjali Singh munkából indult hazafelé egy barátnőjével egy robogón, amikor nagyjából hajnali kettő órakor elütötték őket – jelentette a helyi sajtó.

Az autóban ülő öt férfi részeg volt, állításuk szerint nem vették észre, hogy a húszéves lány az autó aljába szorult, és továbbhajtottak. 

Több mint tíz kilométer megtétele után vették észre, hogy a húszéves nő teste ott van az autó alatt. Ekkor leszedték, majd továbbhajtottak anélkül, hogy segítséget hívtak volna a nőhöz. Singh holtestét a járókelők találták meg. Meztelen volt, a lábai teljesen szétroncsolódtak.

Miután a holttestéről készült felvétel elterjedt a közösségi oldalakon, többen, köztük az áldozat családja is azt állította, hogy a nőt megerőszakolták, mivel nem volt rajta ruha. A hatóságok ezt cáfolták, és közölték, hogy a nő ruhája akkor szakadt le róla, amikor végighúzták Delhi utcáin. Hozzátették, nemcsak a ruhája jőtt le róla, hanem teljesen leszakadt a bőre a hátáról.

Az autóban ülő férfiakat letartóztatták, és egyebek mellett nem szándékos emberölés vádjával indítottak eljárást ellenük.

Az eset hatalmas felháborodást váltott ki Indiában, politikai vezetők is megszólaltak az ügyben, és tüntetés is volt az elkövetők példás megbüntetését követelve.