Csősz Bogi visszatér a filmvászonra: 20 év után szerepel újra magyar alkotásban

LifeTV -
film sci-fi Csősz Boglárka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csősz Bogi újra visszatért a filmezéshez: egy sci-fiben tűnik majd fel.

Csősz Bogi annak idején az Apám beájulna című filmmel vált ismertté, és bár nem szakított a színészettel, itthoni produkciókban nem lehetett látni. Most azonban ismét magyar produkcióban szerepel majd: a 129 című sci-fiben tűnik fel, aminek a producere is volt. A film majdnem 10 évig készült.

Csősz Bogi visszatér a vászonra LifeTV

"Azt gondolom, nagyon mély filozófiát hordoz magában. Érdemes úgy beülni rá, hogy gondolkodunk közben. Ne csak nézzük a képeket, hanem próbáljuk értelmezni azt, hogy mit üzen ez a film. Szerintem sok üzenete van a mai világról, hogy mennyire mű életet élünk, művilágban élünk, miket fogyasztunk, napi szinten mi az az információ, amit képesek vagyunk feldolgozni, és mi az, amit nem. Naponta változik a világunk nagyon-nagyon gyorsan, főleg ebben az időszakban, és szerintem inkább a fiataloknak érdemes ezen elgondolkodni, mert ők egy teljesen más digitális világba születtek már bele, ami azért szerintem a tudatot elég rendesen módosítja, és nem mindegy milyen fogyasztók vagyunk, ha a médiáról van szó" - árulta el a Reggeliben Bogi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.