Elhagyta utasát egy busz a Balatonnál: "A magyarok visszaadták az emberiségbe vetett hitemet"

Forrás: pixabay.com -
dráma elhagyta pánik autóbusz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 22 éves Kirsty csak egy hot dogot akart venni, de így 24 órán át tartott az egyébként 4 és fél órás útja.

Kirsty Budapesten szállt fel a német tulajdonú cég Zágrábba tartó nemzetközi buszjáratára. Balatonlellén rövid, 15 perces pihenőt tartott a sofőr, ám mire a lány 10 perccel később visszatért a benzinkút boltjából, a busz már elment, rajta minden pénzével és csomagjával. Egy szál papucsban és könnyű nyári öltözetben maradt magára a hideg, februári időben.

busz illusztráció Forrás: pixabay.com

"A magyarok mindenben segítettek, visszaadták az emberekbe vetett bizalmamat és hitemet. Próbáltam elmagyarázni, hogy mi történt, de senki sem beszélt angolul" - mondta a lány, aki a kabátját és a cipőjét is a buszon hagyta, így egész éjszaka fázott, bár a kút személyzete segítőkész volt.

Végül reggel 7 órakor az egyik, műszakját befejező nő elvitte az állomásra, ahol a lány felszállt egy vonatra. Így visszajutott Budapestre: itt pedig már tudott újabb jegyet váltani Zágrábba.

A busztársaság elnézést kért a sofőrje hanyagsága miatt, de kártérítést nem fizet - írja a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.