Kiesett egy hat hónapos dombrádi kislány a pihenőszékből, nem tudták megmenteni az életét

Dombrád kisbaba haláleset pihenőszék kislány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghalt egy hat hónapos csecsemő, amikor kizuhant egy pihenőszékből Dombrádon. A kisgyerek fejre esett. A székbe az apja tette bele, de a biztonsági övet nem csatolta be, ezért eshetett ki a kislány. A férfinak csak órákkal később tűnt fel, hogy nem lélegzik a kisgyerek. Mentőhelikoptert riasztottak, de nem tudták megmenteni a hat hónapos kislány életét. Az apa ellen eljárás indult.

A Tények úgy tudja, a gyermek 30 centiről esett fejre még szemptemberben. Az apja látta, hogy mi történt, ölbe is vette a 6 hónapos kislányt, de mivel nem talált rajta sérülést lefektette, és ő is aludni ment. Eközben a kislány meghalt. Az apa órákkal később vette észre, hogy a baba nem lélegzik. Megkezdte a gyermek újraélesztését, és azonnal értesítette a mentőket. A gyermeket azonban nem sierült újraéleszteni. A szakértők szerint olyan súlyos fejsérülést szenvedett a kislány, ami légzési és keringési rendellenességet okozott.

Az apa ellen gondatlanságból elkövetett emberölés miatt emeltek vádat. Az apa elkerülhette volna a balesetet, ha beköti a gyermeket a pihenőszékbe.

A gyermek édesanyja éppen kórházban volt a nagyobbik gyermekkel, ezért volt a csecsemővel az édesapja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.