A Magyar Közút makói munkatársa vesztette életét a szerda délutáni horrorbalesetben

Magyar Közút Zrt. munkatárs haláleset baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghalt annak a balesetnek a sérültje, mely az M43-as autópályán Maroslele térségében történt szerda délután - közölte a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arról tájékoztatott, hogy makói munkatársuk vesztette életét a kamionbalestben.

"Kamionos balesetben hunyt el makói munkatársunk. A makói mérnökségünk 2023. március 22-én, szerdán burkolatjavítási munkákat végzett az M43-as autópálya határ felé vezető oldalán, a 28-as kilométerszelvény térségében. A munkaterületet a szigorú műszaki előírásoknak megfelelően előre jelezték a szakembereink, több lépcsőben 100-as, illetve 80 km/órás sebességkorlátozást vezettek be. A munkavégzés végeztével, éppen, mikor a munkaterületet elhagyták volna a szakemberek, az azt védő, ütközési energiaelnyelő berendezéssel felszerelt teherautóba akkora erővel rohant bele egy külföldi kamionos, hogy a teherautónkat az árokba lökte, annak fülkéjébe szorult be a makói szakemberünk, amit a 41 éves kollégánk nem élt túl.
Mély fájdalommal vettük tudomásul kiváló munkatársunk elvesztését, őt a saját halottunknak tekintjük és minden segítséget megadunk az elhunyt kollégánk hozzátartozóinak" - írta közösségi oldalán a Magyar Közút.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.