Vérdíjat tűztek ki a drogbotrányba keveredett énekesnő fejére az alvilágban

Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Daniel Bockwoldt -
drog rendőrség énekesnő vérdíj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész magyar nyilvánosságot foglalkoztatja a kérdés, hogy ki lehet az az énekesnő, aki tavaly októberben kábítószer hatása alatt megpróbálhatott véget vetni az életének. A kilétéről azóta sem tudni biztosat, ami azonban kiderült róla, hogy nemrég vérdíjat tűztek ki a fejére az alvilágban. 

A netes fórumokon sokan tudni vélik, kiről lehet szó, ám a pletykákat senki sem erősítette meg vagy cáfolta az elmúlt időben. A történet szép csendben lekerült a címlapokról, ám most a Blikk olyan információk birtokába jutott, melyek fordulatot hozhatnak az ügyben.

A lap szerint a felelősségre vonás elkerülésének érdekében a magyar énekesnő ellátja a nyomozókat a dílerekkel kapcsolatos különféle információkkal, sőt, fel is dobott néhányat közülük. Ez azonban nem igazán nyerte el az alvilág rosszfiúinak tetszését: gyakorlatilag vérdíjat tűztek ki a fejére.

Vérdíjat tűztek ki a drogbotrányba keveredett énekesnő fejére az alvilágban Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Daniel Bockwoldt

"A kábítószeres bűncselekmények miatt az utóbbi időben letartóztatottak között gyakran szóba kerül a művésznő neve. Ez nem meglepő, mivel úgy tűnik, az ellene indult eljárást azzal úszhatja meg, hogy súg a dílereiről. Ezzel viszont magára haragította az alvilágot: az általa feldobott bűnözők vérdíjat tűztek ki a fejére. Mindenképpen el akarják hallgattatni, súlyos a fenyegetés"

– árulta el egy bennfentes informátor, aki hozzátette, hogy a közismert előadóművész belement a rendőrség feltételeibe, amellyel egyelőre megúszhatja a kábítószerrel visszaélés miatt kiszabható büntetést. Ám ennek érdekében úgynevezett elterelésre kell járnia, amelynek lényege: hogyha a gyanúsított beismeri a könnyű kábítószerezést, illetve részt vesz megelőző-felvilágosító előadásokon, elkerülheti a büntetőeljárás lefolytatását, ilyenformán pedig a büntetést is.

"Úgy tudom, elkezdte az elterelési programot, amely a törvény szerint legalább féléves. Belátta, hogy ez az egyetlen lehetősége arra, hogy megússza a büntetést, de remélem, nemcsak emiatt választotta ezt a lehetőséget, hanem a kezelés meg is adja számára azt a segítséget, amire szüksége van."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.