Tragédia: egy középkorú házaspár vesztette életét a domaszéki lakástűzben

haláleset lakástűz Domaszék
Egy középkorú házaspár vesztette életét a Csongrád-Csanád vármegyei Domaszéken leégett hétvégi házban hétfőn hajnalban - tudatta Mukics Dániel, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) szóvivője.

A tűzoltók kiérkezésekor a húsz négyzetméter alapterületű, kétszintes épület már teljes terjedelmében égett, részben be is omlott. A tűzoltók fél óra alatt megfékezték a lángokat; oltás közben találtak rá a két összeégett holttestre.

Az első információk szerint a tűz a nyári konyhában lévő hűtőszekrényben keletkezett, a tűz pontos okát tűzvizsgálat fogja feltárni.

A hasonló tragédiák megelőzése érdekében érdemes füstérzékelőt vásárolni. Nemcsak haláleset, de még nagyobb tűz sem keletkezett azokban a lakásokban, ahol füstérzékelőt szereltek fel - figyelmeztetett a szakember.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.