Veszprémi baleset: ilyen állapotban szállították kórházba a várandós nőt

Fotó: Csudai Sándor -
baleset várandós anya Veszprém
Ketten meghaltak egy balesetben csütörtök délután Berhida és Pétfürdő között, egy 21 éves várandós anyát pedig kórházba szállítottak: így van most.

Két személyautó ütközött csütörtök délután négy óra után a 7207-es úton Berhida és Pétfürdő között, egy kanyarban. A két sofőr - egy 39 éves papkeszi és egy 43 éves várpalotai férfi - a helyszínen meghalt, míg egy 21 éves várandós nőt a mentők kórházba vittek. Az ő állapotáról az Országos Mentőszolgálat adott tájékoztatást.

"Az esethez több földi egységet, továbbá egy mentőhelikoptert is riasztottunk. A helyszínen egy középkorú férfi életét vesztette, egy középkorú férfi életét az újraélesztési kísérlet ellenére sem lehetett megmenteni, egy fiatal nőt pedig súlyos sérülésekkel szállítottunk földi úton a területileg illetékes kórházba" – írta az esetről az Országos Mentőszolgálat a Blikknek.

Képünk illusztráció Fotó: Csudai Sándor

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.