Sírva vallott a nehézségeiről a Hip Hop Boyz egykori sztárja: "Harminc évig kellett mosolyognom, nem becsülték meg az emberek”

összeomlás Hip Hop Boyz Kalocsai Krisztián anyagi problémák
Kalocsai Krisztián a Hip Hop Boyz zenekar tagjaként vált ismertté a nagyközönség számára, a 90-es évek egyik nagy kedvence volt, mostanra azonban nagyot fordult vele az élet, komoly nehézségekkel küzd. 

A 47 éves férfi élete fenekestül felfordult az utóbbi időszakban.

"Nagyon szép volt az eleje, tényleg, tudtam, hogy utólag fogom megfizetni az árát. (...) Harminc évig kellett mosolyognom, nem becsülték meg az emberek. (...) Mindent elfelejtettek. (...) Amikor az emberrel túl sok szar történik, egy mód van a védekezésre. Az, hogy eltakarod, amikor jó volt"

- mondta a Tények Plusz stábjának Krisztián, aki lelki és anyagi problémákkal is küzd jelenleg.

"Pucolj le mindent vagy felejts el mindent, amit tanultál! A világ is sokat változott, szerintem a covid utáni világ egy teljesen új fejezet" - tette hozzá megtörten.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.