Úton fekvő nőt gázolt halálra egy férfi Tiszavasváriban

Forrás: Shutterstock -
gázolás fekvő nő úttest Tiszavasvári
22 éves férfi gázolt el egy úttesten fekvő 43 éves nőt Tiszavasváriban, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. 

A sofőr jelenleg is sokkos állapotban van a történtek miatt. Ő azt állítja, hogy Vera már halott volt, mikor áthajtott rajta A két család egymásra mutogat.

Az elhunyt nő családja a Ripostnak elmondta, hogy egyelőre nem tudnak semmi pontosat a baleset körülményeiről: annyi biztos, hogy a balesetnek van egy szemtanúja.

Úton fekvő nőt gázolt halálra egy férfi Tiszavasváriban Forrás: Shutterstock

"Annyi biztos, hogy volt vele valaki, aki láthatta is a balesetet. Végignézhette, hogy az autó átmegy Verán. A tragédia előtt vele sétálgatott és italozott. Úgy tudjuk, nem volt nagyon berúgva, így nem valószínű, hogy ezért feküdt le az útra. Mindenesetre keressük a szemtanút, aki aznap este vele volt, hogy tisztázza a helyzetet"

– mondták, majd hozzátették, hogy a sofőr állításával egyáltalán nem értenek egyet.

"Verának esélye sem volt túlélni a gázolást, mert átment rajta az autóval. A sofőr először a nagybátyját hívta, aki kisietett a helyszínre, majd ő hívta a mentőket."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.