Gyász! Megcsúszott a lépcsőn, és meghalt a 29 éves színésznő

halál Disney + Park Soo Ryun fiatal színésznő
Park Soo Ryun színésznőnek vasárnap Dél-Korea legnagyobb szigetén, a Csedzsu-szigeten álló egyik ingatlanban kellett volna fellépnie. A helyszínen azonban véletlenül lecsúszott a lépcsőn, aminek következtében komoly sérüléseket szenvedett. Azonnal kórházba szállították, de az életét már nem tudták megmenteni.

A fiatal színésznőt az orvosok agyhalottnak nyilvánították, a család úgy döntött, hogy a szerveit szeretnék jótékony célra felajánlani - írja a Mirror.

"Csak az agya van öntudatlan állapotban, a szíve még mindig dobog. Biztos van valaki, akinek égető szüksége van rá. Anyaként és apaként megnyugvással tölt majd el minket, hogy a szíve valaki másban dobog" - mondta az édesanya.

Gyász! Elhunyt a Disney+ fiatal színésznője Forrás: Shutterstock

Park Soo Ryun 2018-ban az Il Tenore című musicalnek köszönhetően vált ismertté, majd szerepet kapott a 2021-ben debütált Snowdrop (Hóvirág) című sorozatban, amit a Disney+-on is bemutattak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.