Hatalmas pofont kapott Britney Spears egy étteremben: egy kosaras testőre ütötte meg

Forrás: AFP/Valerie Macon -
étterem Victor Wembanyam Britney Spears énekesnő Sam Ashgari
Vacsorázni ment  férjével, a 29 éves Sam Ashgarival Britney Spears. A pár a Catch éttermet választotta, ám az este balul sült el. A popikon hatalmas pofont kapott. 

Britney az étterembe érve megpillantotta a 19 éves Victor Wembanyama NBA-sztárt, és mivel odavan a kosarasért, odament hozzá és megkocogtatta a hátát, hogy kérjen tőle egy szelfit. A sportoló egyik testőre nem díjazta az énekesnő közvetlenkedését és akkora pofont adott Britneynek, hogy leröpült a fejéről a szemüveg.

Britney Spears akkora pofont kapott, hogy a szemüvege is leröpült a fejéről. Forrás: AFP/Valerie Macon

A TMZarról számol be, hogy a biztonsági őr később elnézést kért Britneytől. "Maga is tudja, milyen tolakodóak tudnak lenni a rajongók" - magyarázta a történteket és hozzátette, azért pofozta meg Britneyt, mert nem tudta, ki ő.

A lap úgy tudja, az énekesnő először elfogadta a bocsánatkérést, később azonban testőrei feljelentést tettek testi sértés miatt.

Britney Spears volt férje, Kevin Federline nagyon aggódik az énekesnőért. A férfi úgy gondolja, hogy volt felesége drogozik. "Attól tartok, hogy metamfetaminon van... Imádkoztam, hogy valaki nyilvánosságra hozza, és hogy felébredjen. Ez félelmetes. Ő a fiaim anyja" - nyilatkozta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.