Rejtély, mi okozta a világsztár halálát: a színészt öt hónap keresés után találták meg holtan

Forrás: Getty Images via AFP/2008 Getty Images/Alberto E. Rodriguez -
halál színész Julian Sands
Julian Sands brit színész még január 13-án tűnt el, miután túrázni indult a dél-kaliforniai Baldy-hegyre. Már csak a holttestét találták meg, mostanra pedig a rendőrség lezárta a nyomozást.

Január közepén tűnt el Julian Sands angol színész, aki a Szoba kilátással című filmmel vált ismertté. A tapasztalt túrázó keresését sokáig nem adták fel, bár a családja már akkor tudta, hogy a sztár valószínűleg életét vesztette, amikor a férfi autóját hét nappal az eltűnése után megtalálták. Sajnos, a félelmük beigazolódott, öt hónappal azután emberi maradványokra bukkantak a kaliforniai San Gabriel-hegységen, nem sokkal később pedig kiderült, hogy valóban a színész testét találták meg.

Forrás: Getty Images via AFP/2008 Getty Images/Alberto E. Rodriguez

A mostanra lezárult vizsgálatok szerint a színész halálának oka "meghatározhatatlan", testének állapota miatt ugyanis képtelenség megállapítani, mi vezetett ehhez a tragédiához, más tényezőket pedig nem tártak fel a vizsgálat során - írja a The Sun. A színész 65 évesen hunyt el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.