Borzalmas tragédia: népszerű édesség okozta egy nő halálát

gyertya, gyász, halál, haláleset
halál pillecukor édesség
Egy adománygyűjtő rendezvényen történt a végzetes tragédia egy walesi rögbiklubban: egy 37 éves nő  megevett egy pillecukrot, majd hirtelen rosszul lett, a kiérkező mentősök már nem tudtak segíteni rajta. 

A borzalmas tragédia október 7-én történt egy walesi rögbiklubban tartott adománygyűjtő rendezvényen. Natalie Buss megevett egy pillecukrot, majd hirtelen összeeesett.

Mire a helyszínre megérkeztek a mentők, addigra a 37 éves nő már halott volt. A dél-walesi rendőrség közölte, hogy a tragédia miatt vizsgálatot indítottak - írja a BBC.

„Egy 37 éves nő összeesett és meghalt a Beddau RFC-ben. A halottkémet értesítettük, és a haláleset körülményeit vizsgáljuk" - közölte a rendőrség szóvivője.

A tragédia kapcsán a klub is megszólalt:

„Őszinte, szívből jövő részvétünket küldjük az egész családnak, a közeli barátoknak és mindazoknak, akik ismerték az elhunytat" - írta közösségi oldalán a Beddau RFC.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.