Jó ügy mellé álltak világklasszis sportolóink: állatvédő szervezet naptárán pózolnak

kutya falinaptár Vigyél Haza Alapítvány állatvédő szervezet Magyar Atlétikai Szövetség
Évek óta elkészíti asztali és falinaptárát A Vigyél Haza Alapítvány állatvédő szervezet. Idén az atlétikai világbajnokság évében kiváló atlétáinkkal készül el 2024-es naptáruk, melyhez a Magyar Atlétikai Szövetség támogatását is megkapták.

Az állatvédő szervezet elmondta, kiemelten fontos számukra, hogy a képeken, a maga területén kiemelkedő teljesítményt nyújtó, hiteles embereket mutassanak be, egy-egy kedves, keverék kutya társaságában. Céljuk, hogy az eberek kedvet kapjanak a gazdátlan állatok örökbefogadásához. A naptár bevételét természetesen az állatokra költik - írja a Ripost.

A jótékony célú naptár évente más-más gondolatra felfűzve készül el.

A naptárhoz eúttal Kozák Luca, Kocsis Luca, Bánhidi-Farkas Petra, Klekner Hanga, Molnár Janka, Krizsán Xénia, Nemes Rita, Palkovics István, Bundschu Patrik, Pap Márk, Helebrant Máté, Wahl Zoltán, és Molnár Attila állt modellt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.