Régi mítoszt cáfolt meg Diana sógornője: kiderült, valójában hol van a hercegné végső nyughelye

összeesküvés elmélet St Mary The Virgin Diana hercegné spencer család végső nyughely
Az egész világ úgy tudja, hogy a tragikusan fiatalon elhunyt Diana hercegnét, gyerekkori otthona közelében, az Althorp House birtokon található tó kis szigetén helyezték végső nyugalomra. A Spencer család 36 tölgyfát is ültetett a területre, amelyek Diana életéveit jelképezik. Egy nem újkeletű összeesküvés-elmélet szerint azonban a hercegnét nem ott temették el. Most Diana sógornője megcáfolta a legendát és tiszta vizet öntött a pohárba. 

Az összeesküvés-elmélet szerint Dianát nem a szigeten, hanem az Althorp birtok közelében fekvő Great Brington nevű falu plébániatemplomában, a St. Mary The Virginben, a generációk óta a Spencer család tulajdonában álló oldalkápolnában temették el. Ez 1522 óta a Spencer-család temetkezési helye, falán a Spencerek címere látható. A kriptát különleges alkalmakkor meg is lehet tekinteni, amikor Spencer jelenlegi grófja, Diana öccse, Charles Spencer engedélyezi azt. Most azonban Diana sógornője, Karen Spencer megcáfolta ezt a mítoszt, és Instagram-bejegyzést tett közzé és megosztott egy csodaszép fotót is a tóról.

A szigetet a nagyközönség nem látogathatja, de Diana családja természetesen igen, állítólag Vilmos herceg és Harry is látogatja a sírt. Harry a Spare-ben arról írt, hogy 2017-ben, a kapcsolatuk elején Meghan Markle-t is elvitte a szigetre édesanyja végső nyughelyére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.