Dobbantó: Vállalkozásfejlesztés nőknek

MKB Bank -
bankholding Dobbantó Program
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tanulj hiteles szakemberektől, jelentkezz a tréningre!

Idén október 17-én indul a Dobbantó Program kompetenciafejlesztő tréningje, amelynek célja a vállalkozónők felvértezése olyan ismeretekkel, amelyek segítségével tudatosan, tervszerűen fejleszthetik vállalkozásukat. A program a vállalkozásfejlesztés elismert hazai szakértője, a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány és az MKB Bank közreműködésével jött létre és közel 12 éve tesznek a női vállalkozók üzleti megítélésének formálásáért.

Miről szól a tréning?

A képzés elméleti és gyakorlati szinten egyaránt biztosítja a vállalkozások elindításához és működtetéséhez szükséges ismereteket, és kifejezetten a női vállalkozók igényeire szabták. A résztvevők az üzleti sikerek eléréséhez nélkülözhetetlen marketing, menedzsment, pénzügyi, adózási és forrásteremtési készségeket, valamint előadói és prezentációs technikákat sajátíthatnak el. A pénzügyi modulban az MKB Bank szakértője segíti a pénzügyi szektor átfogó megértését a hitelképesség javításán keresztül az optimális finanszírozási lehetőségek megtalálásáig. A tréning végén a résztvevők egymás előtt prezentálják a képzés során kidolgozott üzleti terveiket. A képzés tematikájáról további információk EZEN a linken olvashatók.

Dobbantó tréning 2020 tavasz MKB Bank

Hogyan jelentkezhetsz a képzésre?

2022. október 17-én újabb 20 fős csoport kezdi meg a programot, amelyre az alábbi online űrlap kitöltésével lehet jelentkezni a személyes adatok megadásával, tanulmányok, munkatapasztalatok, személyes motivációk ismertetésével, valamint a vállalkozási ötlet bemutatásával. A kiválasztást szakmai zsűri végzi, amelynek tagjai a vállalkozási ötlet életképességét, átgondoltságát, valamint a program és a vállalkozói lét iránti elkötelezettséget vizsgálják. A képzés személyesen zajlik majd a SEED Alapítvány budapesti irodájában, amelynek teljes időtartama hat hét, ezen belül összesen 90 órányi tananyag 12 oktatási napra felosztva. Jelentkezési határidő: 2022. október 9. éjfél.
A tréning oktatótermének ajtaja minden vállalkozó szándékú hölgy előtt nyitva áll, legyen szó már működő vállalkozást vezetőkről, vagy olyanokról, akik még csupán fontolgatják egy vállalkozás elindítását. A képzés piaci ára 400.000 forint, amelyhez a szervezők mindössze bruttó 40.000 forint hozzájárulást kérnek a résztvevőktől, a további költségeket az MKB Bank finanszírozza.

Legyél te is a Dobbantó közösség tagja!

Dobbantó kiadványba készült portréfotók (2021) MKB Bank

Neked való a tréning, ha:

• van egy jó ötleted, de eddig féltél belevágni saját vállalkozásod megalapításába,
• már van vállalkozásod, de elakadtál, és szeretnéd szakértő segítséggel fejleszteni azt,
• szeretnél egy támogató és dinamikusan fejlődő közösség részéve válni,
• fejlesztenéd vezetői kompetenciáid, pénzügyi tudatosságod.


További részletek és izgalmas tartalmak a Dobbantó program web és Facebook oldalán egyaránt olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.