Fotóznál, de rosszak a fények? Ne aggódj! Itt az új HONOR 90!

Forrás: HONOR -
HONOR 90 készülék prémium kamera okostelefon
Ma már egyre kevesebben vesznek fényképezőgépeket, ugyanis az okostelefonokkal is bárhol, bármikor megörökíthetik legemlékezetesebb pillanataikat. Sok készülék azonban bajban van, ha kevés a fény: homályos, elmosódott képek születnek. Szerencsére megérkezett a HONOR 90, ami nem csak a fényképezésben jó, hanem stílusos, sokáig bírja és egy élmény használni.

A HONOR 90 egy 200MP-es hátlapi kamerával büszkélkedhet, amelynek nagy szenzora még több fényt enged be. Ennek köszönhetően még kedvezőtlen fényviszonyok között is kiváló minőségű fotókat készíthetsz, és a részleteket is könnyedén megörökítheted. Az éjszakai fényképezés sem jelent problémát, mivel a HONOR 90 rendkívül gyorsan reagál, így nincs több elszalasztott pillanat.

A kamerarendszer másik fontos eleme egy 12MP-es, ultraszéles és makró kamera, amellyel olyan lenyűgöző távlati és közeli képeket rögzíthetsz, amik makulátlanul adják át a részleteket. A 2MP-es mélységi kamera pedig segít élethű portrékat készíteni, ahol a háttér stílusosan elhomályosítva emeli ki az alanyt. Az újszerű portré mód még lenyűgözőbb bokeh hatásokat nyújt, természetesebb és szebb átmenetet eredményezve a fotó alanya és a háttér között.

Forrás: HONOR

Az extra erős hardver és a mesterséges intelligencia összehangolt működése gondoskodik a háttér tökéletes optimalizálásáról, így foglalkoznod sem kell az utómunkával. Ha pedig a szelfik a zsánered, az előlapon található 50MP-es szelfikamerával magadról, barátaidról és a háttérről is pazar fotókat gyárthatsz.

Alkotásaidat pedig a lehengerlő készüléken nézheted vissza, ami akár egymilliárd színt is képes megjeleníteni, így ideális mindenféle tartalomfogyasztáshoz, legyen szó sorozatbinge-ről, meccsről, filmről, játékról vagy bármi másról.

A legfrissebb HONOR készülék lenyűgöző klasszikus színekben pompázik: smaragdzöld, éjfekete és gyémántezüst árnyalatban szerezheted be, amikből csak úgy sugárzik az elegancia. A tartós kialakítás pedig strapabíró, a kényelem beáldozása nélkül.

Forrás: HONOR

Az okostelefon használatakor fontos, hogy szemünk egészsége is védve legyen. A HONOR 90 PWM fényszabályozó technológiájával akár 3840Hz-es frekvenciával pulzálhat a kijelző, csökkentve ezzel a villódzást és vibrálást: meg is kapta a TÜV Rheinland megbecsült minősítését erről. Emellett a készülék automatikusan szabályozza a fényerőt, hogy lekövesse a fény változását a nap során.
A legszebb az egészben pedig az, hogy nem csúcskategóriás áron kapható ez a prémium opciókkal telepakolt készülék. A HONOR célja, hogy kedvező áron nyújtson egy modern, stílusos, de versenyképes és gyakorlatias eszközt, ami bárkinek remek választás lehet.

A HONOR 90 12+512GB-os verziója 239 990 Ft-os, míg a 8+256GB-os változata 219 990 Ft-os bruttó ajánlott fogyasztói áron kerül az üzletekbe. A készülék jelenleg kedvezményesen vásárolható meg mindhárom szolgáltatónál a linkekre kattintva – Telekom, a Yettel és a Vodafone – kínálatában, valamint a Media Markt, az Euronics és az eMag is értékesíti. Az üzleteknél szeptember 3-áig egy akció is él, amely keretein belül a telefon mellé egy HONOR Pad X8 tablet is jár.

A HONOR 90-ről a HONOR hivatalos honlapján olvashatók további információk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.