horoszkóp ezotéria párhoroszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 

Szerelem

Csodálatosan szép és romantikus szerelem alakulhat ki közöttük, tele rajongással, hisz mindketten olyan tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek hiányoznak a másikból. A Halak hálás a Bikának, hogy elrendezi körülötte a világot, a Bika pedig büszke a számára érthetetlen, megfoghatatlan, ezért általa csodált Halak művészetére. Ugyanez rossz esetben úgy néz ki, hogy a Bika, mivel nem érti, ezért elutasítja és lenézi a földtől elrugaszkodott, cseppet sem megmagyarázható művészetet, amit a Halak képvisel. Egy dologban viszont nagyon különböznek. A Bika, ha egyszer kiválasztja a párját, akkor csak neki él, csak ő létezik számára, és ugyanezt várja el a másiktól is. A Halak viszont nem képes egyetlen embert szeretni. Odaadó lényéhez hozzátartozik, hogy ő mindenkit szeret, mindenkiért képes rajongani - ahogy szeretete, úgy a szerelme sem kizárólagos. Ez zavarhatja a Bikát, akiben erős a birtoklási vágy, és hajlamos a féltékenységre. Ha képes elfogadni a Halak egész világra kiterjedő, éppen ezért kicsit személytelen szeretetét, akkor egy életre szóló kapcsolat alakul ki közöttük.

Szex

Szeretkezésük gyengéd és figyelmes, érzelmekkel áthatott. Egyikük sem szeretkezik "csak" a szex kedvéért. Ezen a területen is megmutatkozik a Halak fantáziája és odaadása, és a Bika érzékisége.

Barátság

Jó párosítás. A Bika talpraesettsége olyan jólesik a Halaknak, mint a sivatagban egy csepp víz vagy az óceánban egy kis szárazföld. A Halak nagyon érzékeny, fantáziadús, kreatív lény, azonban kell neki egy biztos pont, ami megadja neki a lehetőséget, hogy kibontakoztathassa tehetségét. Ennek a biztos pontnak éppen megfelel a Bika. A Bika felkarolja a Halakat: elvezetgeti a nyűgös mindennapokban, megszervezi az életüket, betartja a határidőpontokat, tartja és ápolja a kapcsolatokat, gondoskodik a mindennapi betevőről. A Halaknak határokat szab, nem engedi elfolyni őt, kiszakítja légváraiból és biztonságot nyújt neki. Így a Halak a felszínre tudja hozni a benne rejlő kincseket - ő ugyanis tipikus elszállt művész típus. Barátokként nagyon sokat tanulhatnak egymástól. A Halak határozott fellépést, a Bika pedig érzelmei szabadjára engedését.

Munka

Ha a Bika a főnök, akkor biztos kézzel vezeti a Halakat, végtelen türelemmel segíti őt az elvégzendő feladatban, és konkrét utasításokkal teszi könnyebbé a Halak dolgát. Ez nagyon sokáig így meg, míg csak a Bika türelme el nem fogy, és nagyobb önállóságra szólítja fel a Halakat. Ha a Halak a főnök, akkor a Bika készséggel intézi el neki a gyakorlatias dolgokat, fejben tartja a határidőket, időpontokat, megbeszéléseket, amiért a Halak nagyon hálás. A Halaknak egyébként mindig nagyon jó és fantáziadús ötletei vannak, csak néha nagyon is messze állnak a megvalósíthatóságtól, ezért nagyon jó mellé a Bika, aki mindig két lábbal áll a földön.

Tanács

A Bikának meg kell tanulnia megérteni a Halakat, még ha annak állandó hangulatváltozásai gondot okoznak is számára. És persze el kell ismernie, hogy attól, mert a Halak kedvtelése nem hoz pénzt a konyhára, attól még értékes. A Halak pedig magabiztos fellépést, önuralmat tanulhat a Bikától.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.