asztrológia horoszkóp ezotéria párhoroszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 

Szerelem
Kapcsolatuk elég lassan alakul ki. Bár a Halaknál gyorsan felforrósodnak az érzelmek, a Mérleg sokáig csak flörtre és szellemi kapcsolatra vágyik. Nála nehezebben alakulnak ki érzelmi kötődések, mint a Halaknál. Ha viszont a Mérleg szerelmes lesz, akkor csodálni fogja a Halak végtelen fantáziáját, sokoldalúságát, azt, hogy semmit sem fog kétszer ugyanúgy csinálni. Ez a változatosság fontos a Mérlegnek is, ezért teljesen a Halak kreativitására és ötleteire bízza magát. A Halaknak meg persze tetszeni fog a Mérleg közvetlensége, hogy bárkivel azonnal megérti magát, díjazza a Mérleg ízlését, szépség iránti fogékonyságát. A Halak ebben a kapcsolatban valószínűleg szenvedni fog a Mérleg látszólagos figyelmetlenségétől és szórakozottságától, azt hiheti, hogy a Mérleg nem szereti annyira. Hosszú távon a Mérlegnek nagy a szabadság és függetlenség iránti igénye, és nem tudja majd olyan odaadással gondoskodni a Halakról, ahogy ő azt megkívánná.

Szex
Mindkettőjük alapjában véve a meghódításra vár, ezért egyikőjüknek el kell vállalnia a kezdeményező szerepet. A Halak nagyon érzékeny és gyengéd szerető, ami a Mérlegnek nagyon tetszik.

Barátság
Nem gyakori párosítás, ha mégis egymás útjába kerülnek, akkor elég nehezen kovácsolódnak össze. A Halak víz jegyű, ezért mindent érzelmein keresztül fog fel és érzékel a környezetében. A Mérleg pedig levegő jegyként az objektív, logikus és teljesen érhető valóságot próbálja megfejteni. A Mérlegnek nagyon fontos, hogy mindenkivel jóban legyen, hogy mindenki szeresse, a Halak pedig csak azt engedi közel magához, akit szimpatikusnak tart. A Halak egy álomvilágban él, ahova a Mérleg nem szívesen merészkedik be, hiszen számára az érzelmek világa elég kaotikus. Barátként a Mérleg megpróbálja kihúzni a Halak jegyűt a fantáziavilágából és bekalauzolni a való világba, de ez elég nehezen megy neki. A Halak csak álmodik a szerelemről, a szerelméről, a Mérlegnek két percbe sem telik, és már flörtöl kiszemeltjével. A Halak nem érti, hogyan lehet ilyen könnyedén venni a dolgokat, hogyan lehet minden héten másba szerelmesnek lenni, a Mérleg pedig azt nem érti, hogy egy elérhetetlen, plátói szerelemben hogy lehet évekig szenvedni. A barátságban a Halak talán szenved kicsit a Mérleg figyelmetlenségétől, és azt hiszi, ez azért van, mert nem fontos neki, pedig nem így van.

Munka
Ideális esetben a Mérleg a főnök, aki megfelelően tudja irányítani a Halakat, kiszakítja őt álomvilágából, és mivel nagy empátiaérzékkel rendelkezik, ezért soha nem gázol bele a Halak érzékeny lelkivilágába. Ha a Halak a főnök, akkor fantáziájával és kreativitásával nagyon jó ötleteket tud kitalálni, amit a Mérleg segítségével meg is tudnak valósítani.

Tanács
A Mérlegnek jobban oda kell figyelnie a Halak érzelmi szükségleteire, és gondoskodás iránti vágyát meg kell próbálni kielégíteni, mert csak akkor érzi, hogy szeretik. A Halaknak pedig el kell engednie a Mérleget a saját útjára, nem szabad egy szobába zárni őt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.