párkapcsolat horoszkóp szerelem ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 

Szerelem
Szerelmük életre szóló, romantikus szerelem. Meglátják egymásban az apró kis szeretni való részleteket, és imádják ezeket. Nagyon sokat vannak együtt, nagyon ragaszkodnak egymáshoz. A Halak csodálja a Skorpió magával ragadó, szenvedélyes egyéniségét, a Skorpió pedig szereti a Halak határtalan fantáziáját, lelki mélységét, érzékenységét. Azért is jó a Halak és a Skorpió párosa, mert víz jegyek lévén olyan érzékenyek, hogy azonnal képesek megérezni a másik legapróbb hangulatváltozását, a legkisebb lelki rezdüléseit. Nagyon könnyen ráéreznek a másik rossz hangulatára, és azonnal próbálnak javítani a helyzeten. A Halak és a Skorpió kapcsolatában nem ritka az érzelmi zsarolás egyik részről sem. A Skorpió féltékenységével és birtoklási vágyával próbálja kordában tartani a változékony Halakat, aki bizony hajlamos elcsábulni. A Halak pedig, saját gyengesége és sebezhetősége felemlegetésével próbál bűntudatot ébreszteni a Skorpióban, mikor valami nem neki tetsző dolgot csinál. A szerelem múltával mindketten nagyon erős szeretetet éreznek a másik iránt, kicsit mindig szerelmesek is maradnak.

Szex
A Skorpió lesz az irányító, még akkor is, ha a Halak más gondol. Testi szerelmükben is megnyilvánul a szeretet, a szenvedély, nagyon hamar egymásra hangolódnak. Nincsenek tabuk előttük.

Barátság
Nagyon jól kijönnek egymással a mindennapokban. Mindketten víz jegyűek, azaz érzelmi motiváltságúak. Nagyon szoros érzelmi kapcsolat alakul ki közöttük, a Halak csodálja a Skorpió határozottságát és eltökéltségét, a Skorpió, cserébe a csodálatért, mindenben segít a kis elvarázsolt Halaknak. Ha barátok, szeretnek mindent együtt csinálni, és nemigen vonnak be másokat a társaságukba. Igazi testi-lelki barátok, mindent megosztanak a másikkal, fiatalabb korban nincs nap, hogy ne keresnék a másikat. Később is megmarad ez a szoros lelki kapocs köztük, barátságuk mindig életre szóló és bensőséges lesz, akkor is, ha évekig nem tudnak találkozni egymással.

Munka
Ha a Skorpió a főnök, akkor egyértelmű és határozott kézzel irányítja a Halakat, akinek szüksége is van arra, hogy pontosan megmondják, mit csináljon. A Halak hajlamos elmisásolni a dolgokat, mint általában mindent, ami a gyakorlati élettel kapcsolatos. A Skorpió viszont erős kézzel irányítja őt. Ha a Halak a főnök, akkor a Skorpió nem mindig kap egyértelmű utasításokat, ami viszont nem ejti kétségbe, hiszen elég határozott elképzelései vannak utasítások nélkül is. A Skorpió minden energiáját a munkájába fekteti, ha arra érdemes feladatot kap. Legtöbbször, ha a Halak a főnök, a Skorpió tulajdonképpen átveszi a vezetést, és ő irányít.

Tanács
A Skorpiónak türelmesnek kell lennie a Halak változékony és szétszórt természetével kapcsolatban, a Halaknak pedig vigyáznia kell, ne engedje át magát teljesen a Skorpió kénye-kedvének, ne csináljon mindent úgy, ahogy a Skorpió akarja. Különben a Skorpió hajlamos a kelleténél jobban eluralkodni a kapcsolaton, és túlságosan irányító és domináns szerepet játszani, ami a Halak energiájának és önbizalmának nem fog jót tenni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.