csillagjegy horoszkóp szerelem ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy hűvösebbre fordulnak a nappalok, egyre inkább perzselő kalandokra vágyakozunk. Az egyedülálló Szüzek szerelmi élete nagyon sikeres lesz novemberben, és a Bakok sem panaszkodhatnak majd párkeresés terén. Böngészd át novemberi szerelmi horoszkópunkat!

Kos

Páros: Párkapcsolati téren nincs elegendő bátorságod, hogy partnered nyakába zúdítsd, milyen gondolatok gyötörnek mostanság. Pedig ideje lenne, hisz előbb-utóbb konfliktusba torkollhat ez a nagy hallgatás.
Páratlan: Ha még nincs párkapcsolatod, csak a hónap második fele alkalmas ismerkedésre. De ez ne aggasszon, addig is tölts több időt saját magad lelki és testi szépítésével, így mire megérkezik a lovagod, csodás külsővel várhatod.

Tipp: Most nem elég az átlag, több kell a sikerhez!

Bika

Páros: A legintimebb emberi kapcsolatodban is kihasználhatod energiáidat. Vedd le párodat a lábáról, hódítsd meg újra, vigyél színt az unalmas hétköznapokba, utána bármilyen kérésedre igent fog mondani.
Páratlan: Ha még szingli vagy, felejtsd el ezt a szót a velejáró érzéssel együtt, és csavard el az ellenkező neműek fejét! Akár több pasiét is egyszerre! Ez most könnyedén fog menni, és ne lepődj meg, ha többen második randit is akarnak.

Tipp: Ne fogd vissza a szenvedélyedet, a szexualitás új kapui nyílhatnak meg előtted!


Ikrek

Páros: Lesz néhány unalmas napod november közepe táján, így meglévő kapcsolatod mellett most bizony könnyen belebonyolódhatsz egy másikba. Vigyázz, mert az érzelmek magukkal ragadhatnak, s utána mit mondasz annak, aki hűségesen vár otthon?
Páratlan: Aki még magányos, szintén párra lelhet! S nem csak olyan társat találhat, akiről eddig álmodozott, hanem sokkal jobbat: pl. egy kedves, csendes, parancsra kész tündérfiút, aki aztán a tenyerén fogja hordozni...

Tipp: Ne futamodj meg a szerelem érzése elől, fölösleges lenne!

Rák

Páros: Ha úgy véled, megbeszélnivalód lenne kedveseddel, akkor ezt halaszd valamelyik hétvégére, különben kenyértörésre kerülhet a sor köztetek, ha egy nyűgös és fárasztó napot követően próbálod valamivel kapcsolatban jobb belátásra bírni.
Páratlan: Ha még szingli vagy, a kapcsolatkeresést halaszd november második felére. A hónap elején egyéb elfoglaltságaid miatt állandó rohanásban leszel, hogy férne bele ebbe egy jó kis randi?

Tipp: Ha mindennek megtalálod a legmegfelelőbb idejét, akkor nem fogsz csalódni az érzelmeket illetően!

Oroszlán

Páros: Érzelmi téren a maximumot nyújtod, szerencsére a partnerednek éppen erre van szüksége. Sok odafigyelés, közös vacsorák, összebújós hétvégék, és a szerelmetek még inkább el fog mélyülni.
Páratlan: Szingli vagy? Miért választod tudatosan ezt az életformát? Annyi pasi vadászik a csinos Oroszlán csajokra, te pedig idáig lepattintottad őket. Akkor most állj meg egy kicsit, nézz körül, és ragadd meg az egyik facér fiút!

Tipp: Olyan érzelmi hatásokat élhetsz meg, amelyekben eddig nem volt részed! Hagyd magad!

Szűz

Páros: Meglévő kapcsolatod most egy meglehetősen erőteljes átalakuláson mehet keresztül, de ne riadj meg ezektől a folyamatoktól, nem fog hátrányod származni belőle. Fogadd el, hogy ki kell egyensúlyozni érzelmi mérlegetek mindkét oldalát.
Páratlan: Ha még a szinglik táborát erősíted, minden esélyed megvan arra, hogy betoppanjon egy elsöprő szerelem. Egész november alkalmas lesz erre, viszont a kedves nem fog házhoz sétálni, neked kell megkeresned!

Tipp: Hallgass a megérzéseidre, nem fognak félrevezetni!

Mérleg

Páros: Kedvesed támogatja ötleteidet, még akkor is, ha azok kissé elrugaszkodnak a valóságtól. Szerencséd van, mert párod most minden hóbortodat elviseli, így a nagy célok elérésében is társra leltél benne.
Páratlan: Ha még magányos vagy, kizárt, hogy ne kopogtasson be a szerelem. Egyenesen az ajtón vagy az ablakon át akar majd bejutni hozzád, csupán hagyj nyitva egy kiskaput, hogy gyorsan betaláljon a szívedbe!

Tipp: Cselekedj ösztönösen, ez a novemberi siker titka!


Skorpió

Páros: Szerelmi életedben adódhat némi feszültség, sürgősen beszéld ki magadból a problémákat, ne dugd a fejed a homokba. Amit magadba fojtasz, az csak még több fájdalmat fog okozni. A hónap végére lecsillapodnak a kedélyek.
Páratlan: A bolygók most nem pártolják a társkeresési ambícióidat, bár próbálkozol, hogy végre rálelj az igazira, erre most csekély az esély. Azonban tarts ki, mert flörtből viszont igen sok lesz...

Tipp: Mindig azzal a lehetőséggel élj, ami megadatik.

Nyilas

Páros: Egyik nap fenn, a másik nap lenn, valahogy nem találjátok a pároddal a közös hangot, pedig titkon mindketten szeretnétek megpihenni, a harcokat pedig végleg magatok mögött hagyni.
Páratlan: Ha most keresed a hozzád illő partnert, több kalandba is belebonyolódhatsz, de még nem jött el a megfelelő idő. Legalábbis november első felében biztos nem. Viszont az utolsó napokban lesz esély az áttörésre...

Tipp: Varázsolj magadnak vonzóbb, extrémebb külsőt, most ez vihet közelebb a sikerhez.

Bak

Páros: A szerelmi életedben elmélyülnek az érzelmek, nagy döntések születhetnek ebben a hideg időszakban. Bármit is kér tőled a párod, vagy fordítva, ne mondjatok egymásnak nemet, fontos az összhang.
Páratlan: Ha még magányos vagy, akkor itt az ideje annak, hogy véget vess a szingli korszaknak, és gyökeresen változtass az életeden. Nem vagy magányra kárhoztatva, kár erre fogni a sikertelenséget.

Tipp: Légy az, aki vagy! Vedd le az összes álarcodat!

Vízöntő

Páros: Úgy fogod érezni, jó lenne csak úgy henyélni, és semmit nem tenni kedvesed megtartásáért. Ne légy lusta, vigyél a párkapcsolatodba is végre valami újdonságot és izgalmat, különben másfelé kezd nézegetni a kedves...
Páratlan: Ha még szingli vagy, minden esély megvan arra, hogy megtaláld a másik feled! Azt a valakit, akit oly régóta keresel. Meg fogsz lepődni, milyen közel volt hozzád eddig is, csak nem akartad észrevenni.

Tipp: Nyisd ki a szemed, mert a megoldás ott hever a lábad előtt.

Halak

Páros: Izgató, vad és heves. Mindez jellemezni fogja november havát, s leginkább azért, mert beléphet az életedbe egy harmadik személy, aki alaposan felborítja a lelki világodat, és le akar venni a lábadról.
Páratlan: A társukat kereső magányos Halak is párra lelhetnek, feltéve, ha nem mondtak le róla teljesen. De miért tennéd? Miért zárnád el magadtól a boldogság lehetőségét?

Tipp: Carpe diem! Élj a mának, mert lehet, hogy csak egyszer adatik meg!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.