csillagjegy horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Vízöntőkre fantasztikus hétvége vár, a Mérlegeknek azonban vigyázniuk kell majd a pénzköltéssel. Böngészd át hétvégi horoszkópunkat! 

KOS

Végre pihenhetsz. Ne dolgozz szombaton semmit. Még a családi dolgokat is tedd félre, és csak a saját kényelmeddel foglalkozz. Így vasárnapra már olyan leszel, mintha kicseréltek volna, amit a szeretteid is értékelni fognak.
Hétvégi tipp: Ha nem akarsz egyedül lenni, a pároddal is pihenhetsz, vagy hívd el a barátodat egy wellness-fürdőbe. A gondokat azonban hagyjátok otthon!

iStockPhoto
iStockPhoto

BIKA

Itt a pihenés ideje! Te is érzed, hogy az utóbbi túlhajszolt napok már kezdenek az idegeidre menni. Vonulj el egy kicsit a világtól, hogy feltöltődhess, és az energiaszinted is a régi legyen. Már igazán nincs sok az évből hátra, tarts ki!
Hétvégi tipp: Az a baj, hogy a hétvégéidet is többnyire rohanással, családi dolgok intézésével töltöd. Most legyen ez másképp. Mondj le mindent, megteheted sértődés nélkül!

IKREK

A szombat nyugis, de vasárnap egy konfliktushelyzet kellős közepén találhatod magad, ha nem figyelsz oda. Ha különböző korlátokat állítasz a szeretteidnek, ne csodálkozz rajta, ha egy idő után fellázadnak. Gondolj csak bele, te sem tűrnéd sokáig!
Hétvégi tipp: Figyelj oda egy kicsit a szűkebb családi köröd minden rezdülésére, így időben észreveheted a kellemetlenségeket.

RÁK

Bár az utóbbi időben sokat dolgoztál, mégis csak úgy tombol benned az adrenalin. Vajon honnan van benned ez a rengeteg energia? A bolygóállások kedvezőek most rád nézve, úgyhogy használd ki, amíg tart, és élvezd a pozitív hatásokat!
Hétvégi tipp: Elégítsd ki szabadságvágyadat, csak saját magad és szeretteid élvezeteire koncentrálj. A gyertyát azonban ne felejtsd el meggyújtani vasárnap!

OROSZLÁN

Itt az idő, hogy egy családi konfliktust megoldj. Két szeretted között lehet feszültség, ami rád is kihatással van, hiszen te mindkét félt kedveled. Ne avatkozz bele, ne nyilváníts véleményt, csak segítsd őket a kommunikációban. Ez most a te feladatod.
Hétvégi tipp: Nyugodtan kezdj bele, bármilyen kellemetlennek tűnik is, hiszen a csillagok most neked kedveznek, jól alakulnak majd a dolgok!

SZŰZ

Stabilitás és lendület jellemzi a hétvégédet. Természetesen e kettő tulajdonság nagyon is kedvedre való, így jól telik majd mindkét napod. Tégy kedvedre bármit, és oszd meg idődet szeretteiddel is, ne zárd ki őket, már régóra lesik a figyelmedet.
Hétvégi tipp: Jól állsz az ünnepek előtti készületekkel, így tényleg semmi okod nincsen arra, hogy hanyagold akár a saját, akár a szeretteid alapvető igényeit.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

MÉRLEG

Mivel pénzügyeid az utóbbi időben remekül alakulnak, kicsit túlzásokba eshetsz, ha nem vigyázol. A túlköltekezés, a felesleges pénzkidobás hatásait csak később fogod érezni, ezért lehetsz kicsit elbizakodottabb a kelleténél.
Hétvégi tipp: Mind a saját, mind a család pénzügyeire is figyelj. Az ajándékok vásárlásakor legyél előrelátó.

SKORPIÓ

Az eseménytelen szombat után egy sokkal mozgalmasabb vasárnap elé nézel. Ne bánd, mert minden az elképzelésed szerint alakul még a magánéletedben is. Inkább élvezd a mát, a pillanatot ebben a kedvező időszakban.
Hétvégi tipp: Az, hogy minden jól alakul, neked is köszönhető. De ne feledd, ahhoz, hogy sikeres légy, fontos a stabil háttér.

NYILAS

Ha még nem kezdted el a karácsonyi vásárlást, itt a remek alkalom, hogy nekiduráld magad. Ha nincs kedved, akkor is tedd meg a kezdő lépéseket, mert most mindent simán elintézhetsz. Ugye te sem akarod a tömegben tölteni az utolsó napokat?
Hétvégi tipp: Bevásárlókörutad során most számos kedvező dologra bukkanhatsz, így még pénzt is spórolhatsz, ami majd jól fog jönni januárban.

BAK

Ha ezen a hétvégén is csak dolgozol, még nagyobb stressznek teszed ki magad az ünnepek előtti hajrában. Biztos, hogy ezt akarod? Nem éri meg! Elég idegeskedésnek vagy kitéve amúgy is, nem kell még pluszba magadnak is generálni.
Hétvégi tipp: Jó kikapcsolódás lehet elmenni a szeretteiddel vagy egyik barátoddal egy karácsonyi vásárba. Válaszd ki a legjobbat, és induljatok!

VÍZÖNTŐ

Álmodozó, fantáziadús hétvége előtt állsz, amit ha megfelelően fordítasz a javadra, igen jól alakulnak majd az év hátralévő napjai számodra. Használd ki kreativitásod! A családtagjaid is értékelni fogják sziporkázó hangulatodat, ötleteidet.
Hétvégi tipp: Az ötleteidet mindig vesd papírra, mert lehet, hogy most lényegtelennek tűnnek, de később fontosak lehetnek.

HALAK

Nem biztos, hogy úgy alakul majd a hétvégéd, ahogy tervezted. Ne keseredj el, inkább alkalmazkodj a megváltozott körülményekhez. Minden rosszban van valami jó, de az is lehet, hogy ez a változás neked nem is annyira rossz, mint azt gondolod.
Hétvégi tipp: Lehet, hogy ha kicsit rugalmasabb lennél, észrevennéd, hogy mindenből képes vagy kihozni a legjobbat.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.