Mindenkinek más az erogén zónája, mindenkit más érintéssel lehet tűzbe hozni. Ez természetesen függ attól is, hogy milyen csillagjegyben született! A Life.hu erogénhoroszkópjából most mindent megtudhatsz a párodról és magadról is!

KOS

A Kos legizgathatóbb pontja a feje és a füle. Egy kis fülcimpa-harapdálással szinte az őrületbe lehet kergetni. De ha érzékien beletúrsz a hajába, azzal is kiválthatod a kellő hatást. Ha pedig apró puszikkal borítod be az arcát, biztosan forró és szenvedélyes csókban forr össze utána az ajkatok.
A Life tippje: Előjátékként masszírozd meg Kos-kedvesed fejét, ettől teljesen ellazul, és sokkal szenvedélyesebben veti bele magát a szeretkezésbe.

BIKA

A Bika legizgathatóbb pontja a szája és az orra. Értsd úgy is, mint a szaglása és az ízlelése. Számára nincs izgatóbb az arca kényeztetésénél, akár kézzel, akár szájjal csinálod. És az ízek, az illatok... teljesen tűzbe hozhatják őt. Ugyanakkor le is lombozhatják a lelkesedését, ha esetleg valamelyik nincs az ínyére.
A Life tippje: Masszírozd meg Bika-pasidat tetőtől talpig, mielőtt egymásnak estek teljes lendülettel. Válassz csábító illatú masszázsolajat vagy krémet, és az izgató hatás garantált.

IKREK

Mi izgathatna fel jobban egy Ikreket, mint a nyakának és mellkasának kényeztetése? Semmi! Imádja, ha a nyakát csókolgatod, akár finoman harapdálhatod is. Teljesen elalél attól, ha a mellkasát cirógatod, puszilgatod. Figyelem, a mellbimbója különösen érzékeny!
A Life tippje: Az Ikrek-pasinak nagyon fontos a kommunikáció! Tartsd szóval szex közben, mondd el, mi a jó, és őt is kérdezd meg néha, hogy élvezi-e!

RÁK

A Rák igazán konzervatív pasi, így a szexben sem szereti az extrém dolgokat. Maradj te is visszafogott úgy általában, de ha a fülcimpája vagy a mellkasa közelében jársz a száddal, a kezeddel, nyugodtan lehetsz a szenvedélyesnél is szenvedélyesebb. A körmeidet viszont húzd vissza, egy karmolós vadmacska mellett elbizonytalanodik.
A Life tippje: Ha Rák a kedvesed, meg se próbáld rávenni az akrobatikus pozitúrákra, helyette inkább a szerelmes, ölelkezős, csókolózós előjátékot preferáld te is.

OROSZLÁN

Egy Oroszlán legérzékenyebb testtája a gerince, masszírozd meg minden együttlétnél a hátát, és cserébe nem tudsz olyat kérni, amit ne teljesítene! Imádja az alsóajkának kényeztetését is, a forró csókolózás alatt mindenképpen szentelj időt külön erre az erogén zónára is!
A Life tippje:
Mivel csábíthatnál el egy vérbeli Oroszlánt, ha nem dicsérgetéssel? Miközben a testét kényezteted, szavakkal is izgasd, mondd, hogy szép a háta, izmos a karja vagy feszes a feneke - teljesen odalesz!

SZŰZ

Ha ügyes vagy, egy Szűzből is ki tudod hozni a szenvedélyes szeretőt. Ehhez azonban tudnod kell, hogy a gyenge pontja... a hasa és az ágyéka. De semmiképpen se térj egyből a lényegre, haladj fentről lefelé, az erogén zónáinál viszont időzz sokáig, kézzel, szájjal, tejszínhabbal...
A Life tippje: Ha Szűz a szeretőd, könnyen a kibírhatatlan izgalomig "kínozhatod", ha a hasa és ágyéka közötti vonalon türelmes harcmodort választasz, és abba sem hagyod addig a kényeztetés, amíg nem könyörög, hogy haladj tovább, egy kicsit lejjebb...

MÉRLEG

Mivel izgathatnál fel jobban egy Mérleget, mint a feneke és a combja izgatásával? Talán még azzal, ha a csípőjébe markolsz, miközben ő kényeztet téged. Így nemcsak irányíthatod őt, hanem azt is jelezheted neki egy erőteljes szorítással, hogy mennyire jó neked...
A Life tippje: A Mérleg-pasit a szemén keresztül is meghódíthatod, hiszen imádja az esztétikai csábítást! Például lejts neki forró sztriptízt szexi fehérneműben, megőrül majd!

SKORPIÓ

Egy Skorpió nem ismer határokat, sem gátlásokat, ha szexről van szó. A legjobban azt szereti, ha rögtön a lényegre térsz, egyáltalán nem szégyenlősködik, nem élvezi a felesleges köröket. És azt sem szereti, ha te játszod az ártatlant! Minél pikánsabb a játék, annál jobban élvezi!
A Life.hu tippje: Ha a szeretőd Skorpió, nyugodtan engedd el magadat szex közben. Ha rád ragad az ő "gátlástalansága", ha mersz kezdeményezni, nyert ügyed van nála.

NYILAS

Egy Nyilast úgy tudsz a legjobban tűzbe hozni, ha a combját masszírozod, csókolod, harapdálod lelkesen. Ezt imádja! Ha már túl vagytok az izgatáson és az aktusra kerül a sor, pattanj nyeregbe! Semmit sem élvez annyira, mint a látványt, ahogy fölé magasodsz.
A Life tippje: Egy Nyilas-pasi bármilyen őrületben benne van és igényli is, hogy rendszeresen valami újat mutass neki, például egy új pózt, új helyszínt vagy valamilyen izgató segédeszközt.

BAK

Szeretnél egy Bakot térdre kényszeríteni? Izgasd a térdhajlatát! Markolj a csípőjébe! Csókold a combját! Legyél fantáziadús, mert ő nem kimondottan újító szerető, ugyanakkor élvezi, ha különböző rosszaságokra tanítják...
A Life tippje: Vess be valamilyen izgató segédeszközt! De semmi extrémet, azzal egy életre elriaszthatod, egy selyemkendő sokkal jobb szolgálatot tehet...

VÍZÖNTŐ

A Vízöntő a kalandok megszállottja, neked is szeretned kell kalandozni a testén! Kivételesen kezd alulról a kényeztetést, hiszen a lába, a lábszára őrülten érzékeny! Azt is imádja, ha a nyakát csókolod, ha pedig finoman megharapod, attól teljesen elveszíti az eszét!
A Life tippje: Kalandozzatok együtt Vízöntő-pasiddal! A szex nemcsak otthon élvezetes, hanem házon kívül is! Sőt, idegen terepen izgató csak igazán egymás testének alapos feltérképezése.

HALAK

A Halak számára a legizgatóbb egy jó talpmasszázs! Lehet, hogy csiklandós a lábfeje és ficánkolni kezd, de eszedbe se jusson abbahagyni az izgatást. Ha a lábujjait egyesével veszed a szádba, és szopogatod egy kicsit, teljesen elalél majd!
A Life tippje: Kivel próbálnál ki egy vízágyat, ha nem egy Halak-kedvessel? Őt minden izgatja, aminek a legcsekélyebb köze is van a vízhez, így akár a tusolóban vagy a fürdőkádban is elcsábíthatod.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen  és a Facebookon  is!Horoszkópod elárulja, mivel gyógyítsd magadhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120202-gyogynoveny-horoszkop.html Fogyókúrázz a horoszkópod szerint!http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20111004-fogyokurazz-a-horoszkopod-szerint.html Te hogyan főzöl? A horoszkópod elárulja!http://www.life.hu/hazitunder/konyhatunder/20110117-te-mit-fozol-a-horoszkopod-megmutatja.html Horoszkópod elárulja, milyen a hatodik érzékedhttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110309-horoszkopod-elarulja-milyen-a-hatodik-erzeked.html