Születésnapod elárulja, milyen lesz a szilvesztered!

ezoterika szilveszter horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mit csinálsz szilveszterkor? Hogyan búcsúztatod az óévet és köszöntöd az újat? Pezsgő, virsli, lencse, konfetti, szerpentin, trombitálás? Keresd ki csillagjegyedet, és mi adunk néhány tippet, hogy ez a szilveszter garantáltan felejthetetlen legyen!

KOS

Zene, trombitálás, tánc hajnalig. Számodra nem szilveszter a szilveszter fergeteges forgatag nélkül! Minden lehetőséget megragadsz arra, hogy hangosan búcsúztasd az óévet, és még hangosabban várd az újévet. Szívesen szervezel is egy fantasztikus partit, ha más nem gondoskodik a felhőtlen szórakozásodról.
A Life.hu tippje: Fogadd meg, hogy jövőre kevesebbet harcolsz a világ ellen!

iStockPhoto
iStockPhoto

BIKA

Kényelem, finom ételek és italok. Neked szilveszterkor ugyanaz a fontos, mint a mindennapokban, a komfortérzeted maximális kielégítése. Az éjszaka folyamán felváltva eszed magadat degeszre és pihened ki a habzsolás fáradalmait. Az alkoholizálást azonban mértékkel űzöd. Ha mégsem otthon szilveszterezel, inkább szűk körben ünnepelsz.
A Life.hu tippje: Fogadd meg, hogy jövőre merészebb leszel, és új dolgokat is kipróbálsz!

IKREK

Buli, beszélgetés, buli, beszélgetés, barátok. Számodra a szilveszter a nyüzsgésről és a szórakozásról egyaránt szól. Az év utolsó éjszakájára számtalan meghívást bezsebelsz, nem is válogatsz ezek között, mindenhol megjelensz, ahol csak várnak. De sehol sem maradsz tovább annál, mint ameddig jól érzed magadat. Utána uzsgyi a következő parti.
A Life.hu tippje: Fogadd meg, hogy kevesebbet beszélsz, de többet mondasz!

RÁK

Szilveszterkor természetesen családias hangulatú házibulit szervezel. Hangos zene és tomboló tánc helyett beszélgettek és játszotok, de az asztal roskadozik majd a saját készítésű finomságoktól - hidegtál, süti, virsli, lencse, bólé, likőrök, pezsgő. Néha kicsit szentimentálissá válhat részedről az óév búcsúztatása, de annál bizakodóbban várod az újat.
A Life.hu tippje: Fogadd meg, hogy ezentúl kevésbé leszel idegesítően gondoskodó, de jobban odafigyelsz magadra.

OROSZLÁN

Semmi sem éltet téged jobban, mint az újdonságok. Ehhez pedig megfelelő keretek dukálnak! Egy luxusétteremben elfogyasztott hatfogásos pezsgős vacsora után elegáns szórakozóhelyen búcsúztatod az óévet. Természetesen úgy kiöltözöl, mintha bálba mennél - hiszen oda is mész! Sem a házibuli, sem a tévé előtti újévköszöntés nem a te műfajod.
A Life.hu tippje: Fogadd meg, hogy ezentúl kicsit szerényebben viselkedsz!

iStockPhoto
iStockPhoto

SZŰZ

Ha fel is merül benned, hogy vendégeket hívsz óévet búcsúztatni, hamar elveted az ötletet. A buli csak idegességgel és rendetlenséggel jár, ha te rendezed. Vendégként vagy egy szórakozóhelyen azonban nagyon felszabadultan szilveszterezel, az egész éves stresszt, jólneveltséget és rendmániát kitombolod magadból.
A Life.hu tippje: Fogadd meg, hogy ezentúl első a szórakozás, utána a munka!

MÉRLEG

Teljesen mindegy, hogy egy házibuliban, egy szórakozóhelyen vagy otthon, szűk körben köszöntöd az újévet, egyéniségeddel mindenki számára emlékezetessé varázsolod az éjszakát. A "körítés", a kiegészítők mestere vagy, szilveszterre megszerzed a legegyénibb szerpentint és konfettit, a legkülönlegesebb pezsgőt, a legnagyobb és leghangosabb trombitát, még tűzijátékról is gondoskodsz.
A Life.hu tippje: Fogadd meg, hogy jövőre határozottabban viselkedsz döntéshelyzetekben!

SKORPIÓ

Számodra az év utolsó éjszakája akkor az igazi, ha a szerelmeddel kettesben lehetsz - egyáltalán nem a tévét bámulva... Ha azonban éppen szingli vagy, szívesebben töltöd házon kívül a szilvesztert. Például egy Vámpírok bálja mottópartin remekül szórakoznál, és akár az igazival is összefuthatsz a sötét díszletek között vagy a büféasztalnál.
A Life.hu tippje: Fogadd meg, hogy jövőre sem szorítod háttérbe az egyéniségedet!

NYILAS

Ha még nem próbáltad, azért, ha már igen, azért. Szilveszterezz az idén egy borospincében vagy boresten, ahol a különleges italok és ételek mellett különleges embereket is megkóstolhatsz, izé... megismerhetsz. Ha nincs párod, ez az este remek alkalom lehet az ismerkedésre! Ha van kedvesed, az ő oldalán várod bizakodva az újévet!
A Life.hu tippje: Fogadd meg, hogy kevésbé leszel heves, és mindig elszámolsz tízig, mielőtt cselekszel!

iStockPhoto
iStockPhoto

BAK

A legszívesebben a világtól távol, egyedül, maximum szűk családi vagy baráti körben búcsúztatnád az óévet. Sőt, ha rajtad múlna, ez a nap is olyan lenne, mint a többi, időben lefeküdnél, másnap pedig mennél dolgozni. Szinte lelkiismeret-furdalás gyötör, amiért kicsit lazítasz, és éjfélkor is ébren vagy, netán pezsgőzöl is egy keveset.
A Life.hu tippje: Fogadd meg, hogy ezentúl többet mosolyogsz, és kevesebbet töprengsz!

VÍZÖNTŐ

Ha szilveszteri partit rendezel vagy meghívnak egy óévbúcsúztató buliba, ott garantáltan senki sem fog unatkozni. Táncolsz, csevegsz, viccelődsz, mindenkihez van egy kedves szavad, besegítesz a vendéglátói teendőkbe, te leszel az éjszaka lelke. Az óévet boldogan búcsúztatod, hiszen mindig optimista és elégedett vagy, de még jobban várod az újat!
A Life.hu tippje: Fogadd meg, hogy jövőre többet állsz két lábbal a földön!

HALAK

A neked való szilveszteri mulatság másnak talán túl meghitt és szentimentális lenne, ha te szervezheted a házibulit. Az óévet csak a hozzád közelállók társaságában szeretnéd búcsúztatni, és tiszta szívű bizalommal köszönteni az újat. Mivel azonban nálad önzetlenebb a világon nincs, szeretteid kedvéért még egy vad buliban is benne vagy - sőt, remekül érzed magadat!
A Life.hu tippje: Fogadd meg, hogy ezentúl önzőbb leszel, és megvalósítod önmagadat!

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.