transzvesztita lejáratás Eurovíziós Dalfesztivál Wolf Kati
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az előrejelzések szerint magyar csoda történhet ma este: Wolf Kati meg is nyerheti az Eurovíziós Dalversenyt! A sajtó azonban támadja őt.

Forrás: MTI
Forrás: MTI


Német lapok kikezdték Wolf Katit, azt írják, úgy néz ki, mint egy transzvesztita. Ami nem is olyan rossz jel, hiszen egy transzvesztita, Dana International egyszer már megnyerte a versenyt. Kati szerencsére nem izgatja magát, csak nevet ezen:

"Ez jó jel, mert azt jelenti, hogy tartanak tőlünk, hogy esélyesnek tartják a produkciót. Nem foglalkoznának velünk, ha nem így lenne. Péntek délután sajtónyilvános kamerapróba volt, ezért sminkben és ruhában lépünk színpadra, az esti pedig két szempontból is fontos. Először is ez alapján pontoz a zsűri minden egyes országban, ami az eredmény felét teszi ki, ráadásul ezt fel is veszik, hogy ha bármi probléma adódna ma este, legyen egy show, amelyet le tudnak vetíteni" - mondta Kati a Blikknek.

Az m1 20:25-től kezdődően közveítiti a versenyt, Kati ötödikként lép színpadra. Ő nyitja a 10 legerősebb versenyző sorát! A Csillag születik is igazodik Kati produkciójához, ma 19 órakor kezdődik a tehetségkutató az RTL Klub műsorán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.