Végre lehullt a lepel a bájos színésznőről! Jennifer Aniston is gaz csábító!

Justin Theroux házasságtörés Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Aniston évek óta a bájos jókislány szerepében tündököl, míg Angelina Jolie-t gaz csábítóként emlegették, amiért elhódította Brad Pittet a szőke színésznőtől. Most azonban kiderült: Jennifer sem különb kolléganőjénél.
Brad Pitt Angelina Jolie Justin Theroux,


Forrás: AFP
Forrás: AFP

Justin néhány napja költözött el élettársától, Heidi Bivens tervezőnőtől. Az asszony képviselője annyit mondott, hogy a pár tizennégy évig volt együtt - Heidi 20, Justin 24 éves volt, amikor egymásba szerettek. A harminckilenc éves Theroux és a negyvenkét éves színésznő néhány napja, az MTV Movie Awards buliján mutatkozott először a nyilvánosság előtt. Itt teljesen nyilvánvaló volt, hogy együtt vannak - a szemtanúk szerint végig nevettek és szikrázott köztük a levegő. Theroux egyik ismerőse azt állítja, már régen kihűlt a férfi kapcsolata, amikor beleszeretett Anistonba. Az újdonsült gerlepár tavaly ősszel találkozott először a Wanderlust című film bemutatóján. Jennifer már kulcsot is adott új kedvesének ahhoz a Beverly Hills-i házhoz, amiben most lakik, sőt, néhány napja lefotózták a párt, mindkettejük gyűrűs ujján ugyanazzal az ékszerrel...

Mint utóbb kiderült, ez nem az első eset volt, hogy Jennifernek más férje kellett: egy éve a szőkeség a True Blood sorozat sztárjával, Christopher Gartinnal randizott - aki előtte nem sokkal vált el Jen egyik kebelbarátnőjétől, Joanne-tól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.