Hatalmas változások várnak Sebestyén Balázsra - Számmisztikai elemzés

számmisztika ezotéria elemzés Sebestyén Balázs születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
1977. 07. 18. - Látszólag egyszerűnek tűnik a képlet, miközben inkább egy rejtélyes ember születési dátuma ez. Sebestyén Balázs nyitott könyvnek tűnhet, pedig ő az, akit még együtt lakva is csak felületesen ismerhet meg a környezete.   

rtlklub.sajtoklub.tv
rtlklub.sajtoklub.tv


Az ember hajlamos azt hinni, hogy aki magabiztos fellépéssel jelenik meg a nyilvánosság előtt, az valóban sziklaszilárd önbizalommal rendelkezik. Pedig sok esetben ezzel csupán önmagát próbálja erősíteni. Ilyenkor viselkedésével az sugallja, hogy minden a kisujjában van. A tudást, a képességet valóban birtokolja, de a biztonságérzettel már akadnak gondjai. Balázs a legtöbb esetben a külvilág számára fennhéjázó, nagyképű személy benyomását kelti, holott viselkedése csak annak ellenszenves, akiben valami olyant érintett meg, amitől az illető maga is fél.

Balázs sorsszáma: 6 (1+9+7+7=24, azaz 2+4=6)
Az ő esetében ez arra hívja fel a figyelmet, hogy meg kell tanulnia a harmóniát önmagában a legmagasabb fokon alakítani, másoknak szilárd támasza kell, hogy legyen, különbséget kell tennie a belbecs és a külcsín között. Helyes értékrend alapján kell kezelnie azokat, akikkel érzelmi téren osztja meg életét, és felelősséget kell vállalnia értük. Mivel a születési évének számjegyenként összeadott összege a hatos, ezért nem szabad figyelmen kívül hagyni a sorsát formáló heteseket sem. Fortuna mellette fog állni élete végéig, ha becsüli az igazi értékeket. Ennek érdekében ki kell alakítania a helyes értékrendet, ami azért is fontos, mert gyermekkorában belekóstolt számára kényelmetlen helyzetekbe is.

Tipp! Megdöbbentő világok! Nézd meg képgalériánkat!


Születési hónapjának hetese az általános dolgok száma
Kulcsszavai:
Személyes nap száma:






Life.hu
Life.hu



Sebestyén Balázs szabadságszeretetét, függetlenségre törekvését valószínűleg az előző életeiből magával hozott emlékek motiválják. Nehezen, vagy egyáltalán nem viseli el a magányt. A konfliktuskezelés nála komoly nehézségekbe ütközik. Különösen akkor válik feszültté, ha eredményeit kétségbe vonják. Számára egyelőre az anyagi jólét jelent biztonságot, de emellett egyáltalán nem kapzsi. Ezt a három darab hetese is biztosítja.
A külvilág úgy látja őt, mintha állandóan pörögne. Valójában ezt is teszi, de nem csupán a szereplési vágyának hódol ezzel, hanem a belső kérdései hangját is így nyomja el. Mintha azzal akarná megnyugtatni magát, hogy ha szerepel, akkor szükség van rá.

Személyes évének a száma is hatos
Kulcsszavai: gondoskodni másokról, gondoskodni a szeretteinkről, befolyásmentes, szabad döntések meghozatala, megtalálni az élet igazi szépségét és a belső harmóniát.

A nagy megmérettetés 2011 és 2017 között érkezik

Life.hu
Life.hu


A mai nappal átlépett a négyes személyes évébe. Még van ideje átnézni minden folyamatban lévő ügyet, ami akár jogilag, hivatalos formájában, vagy a magánéletben, esetleg pénzügyekkel kapcsolatban vitás helyzethez vezet. A külvilág, valamint a saját maga alkotta szabályok közötti egyensúlyt is most kell megteremtenie. Elsősorban ez fogja megalapozni az utána következő ötös személyes évet, ami megint olyan tanításokat hoz majd, melyek az önbizalmában fogják erősíteni. Amennyiben addigra lecsendesíti magában a vetélkedési vágyat, sokkal stabilabbnak érzi majd lába alatt a lét talaját. Remélhetően folyamatosan és maximális figyelemmel fordul társához, mert ha ebben alábbhagy a lelkesedése, akkor a következő évben nehezebben tudja majd az érzelmi életét kordában tartani. Születési dátuma arra utal, hogy 43 éves korában változás várható a magánéletében. Természetesen olyan érzelmi töltésű, amilyennel a jelenben alapozhatja meg a jövőt.

Tipp! Hazánk legszebb lányai! Nézd meg képgalériánkat!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.