Íme a legbutább diéta - de mégis hatékony!

diéta Carla Bruni Marion Cotillard Vanessa Paradis Franciaország villa fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan minden nap olvashatunk olyan új diétákról, amelyek "biztos sikerhez" vezetnek - mi rátaláltunk a legbolondosabbra, ami ráadásul működik is!

Franciaországban egy új őrület terjed, melynek a szupervékony Vanessa Paradis, Marion Cotillard és Carla Bruni is lelkes követői közé tartoznak. A tévhittel ellentétben nekik is tenniük kell a karcsú idomaikért - ezért ők is a Le Forking hívei lettek.

Thinkstock
Thinkstock

Ne gondoljunk semmi drasztikusra: a diéta lényege pusztán a vacsorában rejlik. Ivan Gavriloff találta ki ezt az új fogyókúrát - a férfi nem táplálkozási szakértő, elméletét a hozzáértők mégis alátámasztották és elfogadták. A diéta lényege, hogy a vacsora alkalmával csak a villánkat használjuk: olyan ételeket együnk, amiket fel lehet rá szúrni, és amiket egyébként is villával szoktunk enni. A túl sok zsírt és cukrot tartalmazó finomságokkal ez nem megy könnyen, így azokat ki is kell hagyni az étkezésből. A sajtokat és a húsokat sem szoktuk, és legtöbbször nem is tudjuk pusztán egy villával megenni, így az állati eredetű fehérjéket tartalmazó élelmiszerek teljesen kimaradnak a vacsoránkból. És persze magvakat, kenyeret, pizzát és hamburgert sem ehetünk este - mert ezeket általában kézzel esszük.

A diéta tulajdonképpen nem is fogyókúra, inkább életmódváltás, mely segít abban, hogy esténként ne együk túl magunkat, és kizárólag olyan élelmiszereket fogyasszunk, melyeket a szervezet éjszaka még viszonylag könnyen képes megemészteni. És hogy mit is ehetünk a Le Forking szerint vacsorára? Fogyaszthatunk tésztát, gabonaféléket, halat és zöldséget, de szigorúan tartózkodnunk kell a ropogtatnivalóktól, a pizzától, hamburgertől, húsoktól, gyümölcstől, joghurttól, édességektől, és persze a vaj, margarin, ketchup, majonéz és a mustár is a tiltólistán szerepel. A módszert érdemes kipróbálni, mert a franciáknak bejött - ők ugyanis imádnak este enni, viszont ki kellett találniuk valamit, aminek segítségével az esti étkezésekkel is karcsúak maradhatnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.