Deutsch Anita születésnapos - számmisztikai elemzés

ezoterika számmisztika Deutsch Anita születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Babonás félelmet terjesztenek a mesterszámnak elnevezett tizenegyesről. Már maga az elnevezés is elgondolkodtató, hiszen minden számnak megvan a saját üzenete, és mindegyik képes óriási energiákról, vagy éppen azok hiányáról is tájékoztatni.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

Deutsch Anita szüleinek bizonyára szerencsét jelentett 1974-ben augusztus 11. napja. Valószínű, hogy azóta is jó pár ember gondolja úgy, hogy szép volt az a nap, amikor Anita megszületett.

Tipp! Tejből fröcskölt ruhák meztelen testeken! Izgalmas fotók képgalériánkban! (18+)


Jupiteri arc, Oroszlán jegy




A számhálóban a két egyes (ebben az értékelésben független, hogy mesterszám számjegyeiként került oda, vagy sem) azt jelenti, hogy olyan magas vezetői képességekkel rendelkezik, amelyek akarva, akaratlanul is megnyilvánulnak nála. Nem verekszi magát előre, nem könyököl, hanem azt veszi észre, hogy lassan, szó nélkül elfogynak a riválisai mellőle, és neki kell átvenni az irányító szerepét.
Jó értelem, gyors felfogás, becsvágy, igyekezet és üzleti érzék jellemzik, képes előre kiszámítani, hogy minek mi lesz a vége, és ennek megfelelően alakítja dolgait. Számára nem létezik lehetetlen.

A 4-es szám segíti őt a jó gazdálkodásban, fantáziában, újításokban, viszont az akadályait is ennek köszönheti. Ugyanis, mint uránuszi őselvet képviselő számjegy, utal arra, hogy dobja félre a görcseit, és ne akarjon "szabaddá válni", hiszen nem rab a lelke. Valószínű, hogy a görcsösség fellelhető életszemléletében, de az is feltételezhető, hogy olyan területen, ahol ez a külvilág számára nem jelent különösebb gondot. Neki viszont okozhat gyomorpanaszt, emésztőszervi gondokat, melyek pillanatok alatt el is múlhatnak. A számháló jobb sarkában meghúzódó hetes szám utal arra, hogy magas fokú spirituális képességekkel rendelkezik, melyeket tudatosan negyven és ötven éves kor között kezd el használni.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

A nyolcas szám utal arra, hogy nem bírja elviselni az igazságtalanságot. Akármennyire is képes uralkodni az indulatain, ha olyan helyzetet lát, amiben bárkinek, bárminek a jogai sérülnek, azonnal kiáll mellette. Felemelt hangja nem fenyeget zajártalommal, de mondanivalója annál súlyosabban hat.
A számhálóban elhelyezett számok ilyen összefüggésben arra is rámutatnak, hogy különleges írói vénával is rendelkezik, amit később ismertet meg a nyilvánossággal.

Tipp! Már megjelentek a pöttyök is a kis dalmatákon! Elbűvölő fotók képgalériánkban!


A születési dátum figyelmeztetése


Sorsszáma:3 (1+9+7+4=21=2+1=3)


Általános dolgok száma: 8.



Személyes száma: 11 és 2. Ebben a formában már a kettes szám üzenete domináns, amiben arra szólítja fel, hogy figyelje meg, milyen események, körülmények, személyek képesek befolyásolni, akaratában gyengíteni. Különösen érdemes a különböző holdfázisok hatását tudatosan követnie, hogy az így megszerzett információt hasznosíthassa! A két darab egyesből létrejött kettes mutat rá, hogy lelkének női oldalának szenteljen több áldozatot, merje felvállalni a gyenge nő szerepét is, még akkor is, ha a kezéből kiadott irányítás kapcsán veszteség vár rá. Ez segíti, hogy megtanulhassa az epiktétoszi bölcsességet, melynek birtokában, lélekben még jobban megerősödik.

Tipp! A lábbeli, ami mindenkinek jól áll! Nézegess nude cipőket képgalériánkban!


A zöld színnel jelölt életút száma: 4,
Személyes évének száma: 1,


Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

A mai nappal átlépett a kettes személyes évébe, ami arról biztosítja, hogy egyre fokozottabban tapasztalja meg, mennyire intuitív személyiség, nyitottabbá válik a spirituális témák felé. Szembenéz azzal, hogy a Hold nem csupán a fizikai testre képes hatni, hanem a lélekre is. S ha volt is olyan idő, amikor lelkében néha fészket rakott a riadtság kismadara, az a következő születésnapja után erős sólyommá változik.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.