csillagjegy horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikákat sorra érik a váratlan események, a Skorpióknak pedig végre ki kell állniuk önmagukért az ünnepi hétvégén.

Thinkstock
Thinkstock

Kos

Pénteken még volt benned némi megmagyarázhatatlan feszültség, de a hétvégi napok lenyugtatnak, frusztráltságod oldódik, megtalálod a közös hangot mindenkivel, aki csak az utadba kerül. Ráadásul egy régebben megakadt dolog fogaskereke ismét működésbe léphet, neked pedig ott kell lenned fejben, hogy mindent a megfelelő mederbe terelj.
Hétvégi tipp: Ha keresed még a Nagy Ő-t, egy végzetes vonzalom csábíthat téged arra, hogy szerelmi kalandba bonyolódj.

Tipp! Nézd meg a Sziget fesztivál legjobb pillanatait képgalériánkban! Katt ide!





Hétvégi tipp:

Ikrek


Hétvégi tipp:

Rák


Hétvégi tipp:



Thinkstock
Thinkstock

Oroszlán

Ezen a hétvégén kissé messze kerülsz önnön valódtól, szinte tudatosan gondolkodsz pesszimistán, alig akarod elhinni, hogy nagy áttörést tudsz elérni valamiben. Pedig képes vagy rá, csupán nem szabad hagynod, hogy a környezetedben felbukkanó irigyek meggyőzzenek ennek ellenkezőjéről! Saját magadnak is tudnod kell, mire képesek a negatív gondolatok, főleg, ha azokat mások próbálják rád erőltetni.
Hétvégi tipp: Érdemes lenne végre elhagyni a járt utat egy járatlanért, sok új élményben lenne részed.

Tipp! Kukkants be a világ szegény és gazdag gyerekeinek hálószobájába! Megható képek!





Hétvégi tipp:

Mérleg


Hétvégi tipp:

Skorpió


Hétvégi tipp:



Thinkstock
Thinkstock

Nyilas

A szombati nap tele lesz feszültséggel, nehezen találod a helyed, könnyen elromlanak körülötted dolgok, s ez alaposan felbosszanthat. Próbálj kiszabadulni mihamarabb otthonról, vagy arról a helyről, ahol úgy érzed, pórázt akasztottak a nyakadba, és gátolják szabad mozgásodat. Létszükséglet számodra, hogy friss levegőt szívj, mindenféle értelemben.
Hétvégi tipp: Szombat estére enyhül a feszültség, így már egy jó kis baráti sörözés vagy bulizás is belefér az életedbe.

Bak

Számos érdekes, egyben elgondolkodtató élményben lesz részed a hétvégén, csak úgy kapkodod majd a fejed ide-oda, legalábbis ha hajlandó vagy kimozdulni otthonról. A lényeg, hogy ne légy egyedül, mert úgy könnyen depresszív hangulatba kerülhetsz. Szükséged van a társaságra, mások mosolyára, lazításra, a szomorúságot szorítsd ki életedből, ebben a társaságban töltött idő biztos segít.
Hétvégi tipp: Jó híreket kaphatsz anyagi helyzeteddel összefüggésben, örülj az apróságoknak is.

Tipp! Forró hangulat és flörtölő párok képgalériánkban! Katt ide!





Hétvégi tipp:

Halak


Hétvégi tipp:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.