csillagjegy horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Szüzek életében a család kerül a középpontba, a Nyilasokra sok ellentétet rejtő hétvége vár.

Thinkstock
Thinkstock

Kos

Elérkezett az ideje annak, hogy az egészségeddel is törődj, s ezt ne csak felületesen tedd! Valami már egy ideje nem stimmel, tudod ezt te pontosan, de mindig csak legyintesz egyet, igaz? Különösen vasárnap érezheted a jeleit valami kellemetlen egészségügyi problémának. Nézd át a jövő heti beosztásod, és jelentkezz be a dokihoz vagy egy természetgyógyászhoz mihamarabb. Ne halogasd tovább a dolgot. Ez a hétvége pedig teljen az egészség és a feltöltődés jegyében.
Hétvégi tipp: Mind a két napot, a szombatot és vasárnapot is zárd meleg, sós fürdővel. A gyertyákat se hagyd parlagon, és az illóolaj is fel fog frissíteni.

Tipp! Házi kedvencek őrült jelmezekben. Vicces vagy beteg? Kattints a galériáért!


Bika


Hétvégi tipp:

Ikrek


Hétvégi tipp:

Rák


Hétvégi tipp:

Thinkstock
Thinkstock

Oroszlán

Ugye egyáltalán nem akarod, hogy ez a hétvége is ugyanolyan egyhangúan teljen, mint a többi mostanában? Csinálj valami szokatlant, formabontót, extrémet szombat délután, egy kis változatosságot vigyél az életedbe. Nem kell mindig a csillagokra várni, te is képes vagy változtatni a dolgokon, bizony ám! De az sem baj, ha a legközelebbi sportcentrumba ugrassz be kicsit bowlingozni, biliárdozni, vagy úszni egyet.
Hétvégi tipp: Ha még nem találtad meg a nagy Ő-t, ez a hétvége igen kedvező kilátásokkal kecsegtet! Minden pillanatban légy szalonképes.

Tipp! Ördög Nóra, ahogyan még sohasem láttad! Kattints a galériáért!


Szűz


Hétvégi tipp:

Mérleg


Hétvégi tipp:

Skorpió


Hétvégi tipp:

Thinkstock
Thinkstock

Nyilas

Érdekes és meglehetősen sok ellentétet rejtő hétvége vár rád. Bár a szombatod nyugodtan indul, és minden olyan dolognak a végére érsz, amit erre a napra terveztél, vasárnapra mégis sikerül valakinek alaposan kihozni a sodrodból. Habár türelmes ember vagy, van egy határ, amit ha valaki feszeget, biztos, hogy nem tudod magad tovább türtőztetni. Ha pedig át is lépik a láthatatlan vonalat, nem fogod szó nélkül hagyni.
Hétvégi tipp: Ne hagyd, hogy elragadjanak az indulatok! Csak olyanokkal találkozz most, akikről biztosan tudod, hogy nem fognak piszkálni.

Tipp! Az elbűvölő Barbra Streisand arcai. Kattints a galériáért!


Bak


Hétvégi tipp

Vízöntő


Hétvégi tipp:

Halak


Hétvégi tipp

Tipp! Szakmát váltott a színész, mostantól hamburgert árul. Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.