házasság Való Világ 5 VV Veronika VV Cristofel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Médiatörténeti pillanatnak lehetnek tanúi a VV nézői - ha Veronika igent mond Cristofelnek, és létrejöhet a villaesküvő...

Cristofel úgy döntött: feleségül veszi Veronikát. A frigy akkor jön létre, ha Veronika igent mond, de ehhez a lánynak meg kell bocsájtania a kubai csődör és VV Eszter összegabalyodását. "Addig megyek utána, míg meg nem bocsát, mert a világon őt szeretem a legjobban. Egyetlen nőre sem néztem rá, mióta kijöttem. Csak Veronikára gondolok. Ha bemegyek, akkor el fogom ismerni, hogy meggondolatlan voltam. Tudom, ez kevésnek tűnik, de ehhez a szöveghez olyan arcot kell vágni, hogy elhiggye. Haragszik rám, de nem fog bántani, annál jobban szeret. Ha megbocsát, akkor szeretném nőül venni. Ott bent a villában" - mondta a fiatal srác a Borsnak.

RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence


A ValóVilág szerkesztői mindenben támogatják a szerelmespárt, a műsor kreatív producere szerint médiatörténelmi pillanat lehet ez az esküvő. "Nem szexelni küldtük vissza Cristofelt, hanem azért, mert elvarratlan szálak maradtak közte és Veronika között. Ha össze akarnak házasodni, mi abban is segítünk" - mondta Rubin Kristóf. "Ahogy ígértük is, sok újítás lesz ebben a szériában, párhuzamosan megy majd a történet a villában és azon kívül" - mesélte a televíziós szakember a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.