Kínos történet derült ki VV Péterről, a ValóVilág 5 egykori játékosáról. A férfi néhány éve egy olyan műsorban vett részt, ahol azt a feladatot kapta, hogy egy házasság előtt álló menyasszonyt vigyen az ágyába. Péter teljesítette a küldetést.
Azt már korábban is tudtuk VV Péterről, hogy régebben is részt vett realitykben, de televíziós szakmája révén, kreatív szerkesztőként is közreműködött jó néhány korábbi valóságshow elkészítésében. A Bors nem olyan rég értesült egy igen bizarr korábbi próbálkozásról, amiben Péter alkotóként és szereplőként is részt vett.

Fotó: Szabó Balázs

"Még jóval a ValóVilágba jelentkezése előtt forgattak le egy próbaepizódot, de végül annyira durvára sikerült, hogy nem lett folytatása a dolognak, s csak televíziós szakmai berkekben volt látható az anyag, melyet a mai napig dobozban őriznek. A sztori lényege az volt, hogy kerestek egy fiatal párt, akik az esküvőjükre készültek, és a stáb végigkísérte őket az egész procedúrán. A szerkesztők az egybekelés előtt egy héttel különválasztották a leendő házasokat, s ez idő alatt különféle kísértéseket, nem várt kihívásokat készítettek elő számukra. Ekkor került a képbe Péter, mint beépített szereplő, aki elkezdte csapni a szelet a kellemesen becsiccsentett menyasszonynak. Végül olyan sikeresen akciózott, hogy szobára vitte a leányzót, egy előre bekamerázott lakásba" - magyarázta egy neve elhallgatását kérő bennfentes a Borsnak.

"Péter végül nem teljesítette az aktust, de ez csak a ő döntésén múlott. A hölgy benne lett volna mindenben, az előjátékig el is jutottak. Sőt a menyasszony még a leendő férje péniszméretére is lekicsinylő kijelentéseket tett, miközben Péter vígan taperolta őt. Persze mindezt vették a rejtett kamerák. A feketeleves viszont csak később következett, ugyanis az esküvőn - a boldogító igen előtti utolsó pillanatokban, amikor az ifjú pár már azt hitte, egybekelhet - megmutatták a lakásban történt eseményekről készült felvételeket a teljes család és násznép szeme láttára. Lett is nagy bőgés és kiborulás. A menyasszony végül igent mondott, de a vőlegény hatalmas balhé keretében kiadta a csalfa lány útját" - mesélte a bennfentes.

"Való igaz, hogy évek óta a civil munkám, hogy kreatív szerkesztőként részt veszek új televíziós formátumok, valóságshow-ötletek kidolgozásában. Ennek részeként jó pár megvalósult vagy meg nem valósult műsor tesztverziójának a forgatásaiban is szerepeltem már, legyen ez akár a hazai, akár a külföldi piacra szánt ötlet. Azonban ezek részletei üzleti titoknak minősülnek, így sajnos többet nem árulhatok el velük kapcsolatban" - hárított diplomatikusan Péter.Tombolnak a sztárcsemetékhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120202-tombolnak-a-sztarcsemetek-demi-moore-es-bruce-willis-lanyai.html Mégiscsak a szexből él: bebukta nagyszabású terveit a VV4 játékosahttp://www.life.hu/tested-lelked/20120204-megiscsak-a-szexbol-el-bebukta-terveit-marki-zsuzsi-a-vv4.html Horoszkópod elárulja, mivel gyógyítsd magadhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120202-gyogynoveny-horoszkop.html Havi horoszkóp februárrahttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20120126-februari-horoszkop.html Zugevő a VV5 játékosa - 14 kilót szedett felhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120131-valovilag-kinga-zugevo-letttizennegy-kilot-hizott.html