Meg tud élni belőle? Meglepő pályát választott VV Vera

VV Vera Való Világ boksz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, VV Vera a pornózás helyett az ökölvívásból fog megélni.




Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Kattints a képre a galériáért!


,,Én edzettem Verát és Attilát a villában, tudom, hogy mennyi érzékük van ehhez a sportághoz. Vera kivételes tehetség, akivel érdemes lenne kezdeni valamit. Elképesztően jó reflexei vannak, ügyes, gyors és erős. Ami még ennél is fontosabb, hogy rendkívüli módon terhelhető, nagyon akar, és látszik a tűz a szemében. Ha ez a lány egyszer a fejébe veszi, hogy kiüti a partnerét, addig küzd, amíg bírja szusszal, sosem fogja feladni. Ezek a tulajdonságok egyértelműen alkalmassá teszik arra, hogy a ringben érvényesüljön. Van még négy-öt jó éve a bokszban, egy év amatőr versenyzés után akár profi is lehet, és abból urasan meg tud élni. Profi sportolóként már jönnek a szponzorpénzek, ha elég kitartó a versenyző. És nem kétséges, Vera az lesz!" - mondta Bunyós Pityu a Borsnak.

,,Nagyon tetszik az ötlet! A bokszhét alatt nagyszerűen kijöttünk Pityuval, mintha a bátyám lett volna. Jó volt vele edzeni, vakon megbízhattam benne. Jó érzés, hogy ennyire hisz és ennyi fantáziát lát bennem. Azt gondolom, hogy tényleg nincs gond a kitartásommal, a zsákolás például iszonyatosan sok akaraterőt kívánt, mégis végigcsináltam. Éreztem, hogy erőset tudok ütni és gyors is vagyok. Boldogan belevágok a közös munkába Pityuval" - lelkendezett Vera a napilapnak.

Tipp! Attila győzelme. Kattints a galériáért!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.