sérülés turné Madonna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Madonna szeretne fiatalabbnak látszani a koránál, de a sérüléseket ő sem kerülheti el.

Az ötvenhárom éves Madonna igazi szupernő, de azért sérüléseket még ő is szerezhet. A díva a napokban feltöltött néhány képet a közösségi oldalára, melyek a közelgő turnéja próbáin készültek.

Forrás: AFP, www.facebook.com
Forrás: AFP, www.facebook.com

Madonna és szív alakú sérülése a fenekén
Kattints a képre a galériáért!

A szigorú felkészülés és a sok-sok edzés jó pár vágást és zúzódást okozott az énekesnőnek. Sőt, Madonna még a popsiján lévő vérömlenyt is megmutatta a rajongóinak, mely épp szív alakúra "sikeredett". A sztár a duzzadt ajkait és a lábán lévő zúzódásokat is feltette a közösségi oldalára.

Forrás: www.facebook.com
Forrás: www.facebook.com

Kattints a képre a galériáért!

Madonna nem unatkozik az utóbbi időben sem - minden idejét lefoglalja és felemészti a májusban induló Girl Gone Wild turné, sőt, a március 26-án megjelenő albuma is rengeteg munkát igényel. Akárhogy is nézzük, a feszített életvitelt folytató sztár rengeteget edz és dolgozik, ezzel pedig teljesen kizsigereli a szervezetét. Ha Madonna nem fogja vissza magát, könnyen tönkreteheti a már öregedő testét.

Átalakítunk! Teljesen kivirult a szingli lány. Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.