halálközeli állapot lemezlovas Dévényi Tibor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dévényi Tibi bácsi tudja, mi vár az emberre a halál pillanatában. A műsorvezető nem mindennapi tapasztalása után pedig már az elmúlástól sem fél.

"Évekkel ezelőtt volt egy nagyon súlyos autóbalesetem, beszállítottak a kórházba és több órán keresztül műtöttek. Nem várt komplikációk léptek fel az operáció során, én pedig ekkor pillantottam meg a fehér fényt az alagút végén" - vallotta Tibi bácsi a Stop.hu-nak.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

"Minden elsötétült, majd vakító fehérség és hatalmas nyugalom fogadott. Olyan volt, mint egy álom! Elindultam a folyosón, ahol a keresztapám jött felém, de nem tudtunk kapcsolatba lépni, hiszen rögtön visszatértem a valóságba. Rémült tekintetekre ébredtem, megdöbbentek az orvosok is, akik igazolták, hogy rendkívül rossz állapotba kerültem egy kis időre. Ez a halálközeli élmény megváltoztatta az életfelfogásom. Azóta nem félek a haláltól, hiszen egyáltalán nem éreztem fájdalmat, csak megnyugvást. A történtek után többször álmodtam ezzel a mások számára hátborzongató esettel, de én nem bánom, hogy átéltem" - tette hozzá a lemezlovas.

Tipp! Még mindig elképesztően szexi az újra szingli szupermodell! Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.