Baricz Gergő X-Faktor Kováts Vera Keresztes Ildikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kováts Vera családja kiakadt Baricz Gergő viselkedése miatt.

Vera családja korrekt fiúnak ismerte meg Gergőt, ezért is esett rosszul nekik, amikor a fiatalok friss szakítása után azonnal kézen fogva jelent meg a fiú több helyen egykori mentorával, Keresztes Ildikóval. Gergő és Ildikó ugyanis úton-útfélen hangoztatja, mennyire közel áll egymáshoz, ezért vetődött fel sokakban a kérdés, hogy akkor miért érintik meg egymást, miért töltenek annyi időt együtt...

rtlkub.sajtoklub.tv/Barsony Bence
rtlkub.sajtoklub.tv/Barsony Bence

"Én úgy érzem, ha két ember valaha kicsit is szerette egymást, akkor bizonyos időt vár, mielőtt kézen fogva megjelenik egy másik emberrel. Főleg, ha tudja, hogy minden lépését fotósok figyelik... Esküszöm, nekem fáj..." - írta Vera nővére a több száz rajongói hozzászóláshoz a lány közösségi oldalán. A Blikk úgy tudja, Vera annyira magába fordult a történtek miatt, hogy még a szüleivel sem hajlandó beszélni Gergőről.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

"Vera szülei azt várják, hogy az érintettek, Gergő és Ildikó kiálljanak végre a nyilvánosság elé, és tisztázzák a helyzetet, merthogy Veráék nem beszéltek meg mindent Gergővel, hagytak még elvarratlan szálakat. Vera apja szerint, ha valaki meghoz egy döntést, mint például azt, hogy egy idősebb nővel félreérthető helyzetekbe kerül, akkor vállalja a felelősséget, és ne bújjon el a kérdések elől! Próbáltak beszélni a lányukkal többször is Gergőről, az utóbbi hetek történéseiről, de Vera még velük sem hajlandó megosztani az érzéseit. Megbeszélték, adnak neki egy kis időt, amíg helyre teszi magában a dolgokat, aztán visszatérnek rá. Nem szeretnék, ha még több szenvedés érné lányukat a sok találgatás miatt, ezért várják, hogy Gergő végre vállalja a döntéseit!" - mondta a neve elhallgatását kérő családi jóbarát a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.