A TV2 Aktívjában vallott tragikus életéről az MC Hawer és Tekknő formáció énekese. A mulatós zenéjéről elhíresült csapat frontembere saját maga és az orvosok javaslatára döntött úgy, hogy súlyos alkoholizmusa miatt bevonul a zártosztályra.
Amikor leszáll az éj... akkor indul a LifeNight!

Kíváncsiak vagytok, milyen az, amikor egy kicsit bujábbak, perverzebbek és szabadszájúbbak vagyunk, a pasik pedig végre elárulják, hogy hogyan szeretik? Akkor gyere, ismerd meg a titkos énünket!

Ezekkel a témákkal várunk Téged ma este 10 után a Life.hu-n!


Tudj meg minden érdekességet már a hírfolyamodból! Csatlakozz hozzánk iWiWen és Facebookon!
Diszkótragédia: két év, nyolc hónap fogházra ítélték a West Balkán-ügy négy vádlottjáthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120627-diszkotragedia-ket-ev-nyolc-honap-foghazra-iteltek-a-west-balkanugy.html Kiskorú lánnyal enyelgett az X-Faktor mentorahttp://www.life.hu/legykepben/20120626-17-eves-lannyal-enyelgett-nagy-fero-az-xfaktor-mentora.html 45 évet kellett várnia a színésznek, hogy kiderítse ki volt anyja gyilkosahttp://www.life.hu/legykepben/20120626-kozel-45-ev-utan-deritette-ki-a-szinesz-dylan-mcdermott.html Tolódik a TV2 sztárjának esküvője, mivel szerelme még nem vált el!http://www.life.hu/legykepben/20120626-tolodik-a-tv2-sztarjanak-liptai-claudianak-eskuvoje-mivel-szerelme-bpeter.html Teljesen megváltozott a Jóban Rosszban egykori szereplője - Rá sem lehet ismerni!http://www.life.hu/legykepben/20120625-teljesen-megvaltozott-a-joban-rosszban-egykori-szereploje-szorcsik-h-viki.html Lejáratta magát a színész - Tökéletes férjként próbált viselkedni a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120626-lejaratta-magat-john-travolta.html Újra dübörög a magyar fesztiválélet! - Kalandozz a különféle zenei stílusok világában!http://www.life.hu/szorakozz/20120626-ujra-duborog-a-magyar-fesztivalelet-kalandozz-a-kulonfele-zenei.html Szerednyei Béla: "Nem éltem cölibátusban"http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120626-szerednyey-nem-eltem-colibatusban-egy-kave-szily-noraval-a.html Gyilkosokat bálványozunk? - Hírességek, akiknek a kezéhez vér tapadhttp://www.life.hu/szorakozz/20120621-gyilkosokat-balvanyozunk-hiressegek-akiknek-a-kezehez-ver-tapad.html