Somló Tamás Balatonfüred párkapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Állítólag már túltette magát házassági kudarcán Somló Tamás felesége. Az asszony a hétvégén boldogan turbékolt új szerelmével a balatonfüredi forgatagban.

Ahogy arról már korábban a Life.hu is írt, Somló Tamást nemrég elhagyta a felesége. Gyöngyvér pedig máris új szerelemre talált, és már nem titkolja kapcsolatát, pedig néhány hete a külvilág még a zenész párjaként tekintett az asszonyra. Gyöngyvér és Somló ­kap­csolata korábban többször válságba került, de gyermekükre, Lilire tekintettel mindig túlléptek a kríziseken. Ezúttal azonban biztosra vehető a válás, Gyöngyvért és új kedvesét Balatonfüreden fotózta le a napokban a Bors olvasóriportere.

Forrás: MTI/Kollányi Péter
Forrás: MTI/Kollányi Péter

,,Egy fagyisnál figyeltem fel Somló feleségére, aki kislányával és egy jóképű férfival állt sorba. Olyanok voltak, mint egy család. Úgy tűnt, a kislány ismeri és kedveli a férfit. Többször összefutottunk az est folyamán, láttam őket kézen fogva sétálni, táncolni egy kikötői partin" - mesélte a Borsnak egy szemtanú.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.