Forró éjszakára számíthatsz? Hódítasz vagy téged hódítanak meg? A Life.hu szexhoroszkópja segít neked, hogy felkészülj a rád váró érzéki élményekre ma este.

Kos: Nemcsak a Valentin-nap szólhat a szerelemről és a romantikáról, hanem egy ilyen egyszerű hétfő is. Csinálj mindent úgy, mintha ma lenne az ominózus ünnep, kedveskedj a kedvesednek és vidd el egy utazásra az érzékek birodalmába.

Bika: Egyetlen pillanat alatt képes vagy tűzbe jönni, a lelkesedéseddel pedig a kedvesedet is azonnal feltüzeled. Olyannyira elragadhat benneteket a hév, hogy az előjátékra sok időt nem is szántok, hanem egyből a lényegre tértek.

Ikrek: A fantasztikus dolgokra érdemes mindig elég időt szánni, és ez pontosan igaz a szeretkezésre is. A gyors szexnek is vannak persze jó oldalai, de ha van időd a párod kényeztetésére, ne siess!

Rák: Ha tombol is odakint a kánikula, előfordulhat, hogy több bemelegítésre van szükséged az ágy-akrobatika előtt. Természetesen nem kell előtte elmenned kocogni, elég, ha az előjátékból követelsz többet magadnak.

Oroszlán: Ha szeretnéd kényeztetéssel meghálálni a kedvesednek a sok szépet és jót, foglalj le egy szobát egy elegáns szállodában, ahol hatalmas franciaágy uralja a hálót, rendelj pezsgőt, és élvezzétek a luxust és a kényelmet.

Thinkstock

Szűz: Nem szereted a meglepetéseket, mert nem érzed magadat biztosnak abban, hogy jól sülnek el a dolgok? Bízz a kedvesedben és a szexuális fantáziáiban, ő ismer téged annyira, hogy tudja, mi az, amit élvezni fogsz.

Mérleg: Éppen egyedülálló vagy? Hódolj a kultúra iránti szenvedélyednek, és egy kiállításon, egy színházban, vagy egy múzeumban nemcsak egy műalkotás varázsolhat el, hanem egy jóképű férfi is ledönthet a lábadról.

Skorpió: A sztriptíz mindig bejön! Te majd' meghalsz a vágytól, a pasid pedig fáradtságra hivatkozik? Tegyél be erotikus zenét, táncolj és vetkőzz, a kedvesed hamarosan el is felejti, hogy nem volt kedve a szexhez.

Nyilas: Szinte kötelességednek érzed, hogy kielégítsd a kedvesed minden igényét. Ha már megvolt a gyertyafényes vacsi, ha már koccintottatok egy pohár borral, akkor nem marad más hátra, hogy az intim testrészeit is elkápráztasd.

Bak: Legszívesebben a tengerparton szeretkeznél a kedveseddel, ahol a telihold világít csak, és a hullámok csacsogása szolgáltatja a zenét. Ha a nyaralásra még várnod kell, alakítsd a hálószobát plázzsá, és tartsatok főpróbát.

Vízöntő: Míg egyik nap te vagy a végzet asszonya, a másik nap a kérlelhetetlen domina bőrcuccaiba bújsz, harmadnap pedig ártatlan leányzót játszol. Az biztos, hogy veled sosem unalmas a szex, de néha az ágyban legyél önmagad is.

Halak: Igazán jól értesz ahhoz, hogy a vágyaidat a párod vágyává tedd. Ha házon kívüli kényeztetésre vágysz, addig csűröd-csavarod a szót, míg a végén a kedvesed azt hiszi, az ő ötlete volt, hogy a szabad természetben szexeljetek.

Heti horoszkóp (július 16-20.)http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20120709-heti-horoszkop-julius-1620.html Szerelmi horoszkóp júliusrahttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20120626-szerelmi-horoszkop-juliusra.html Júliusi horoszkóphttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20120626-juliusi-horoszkop.html Júliusi karrierhoroszkóphttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20120626-juliusi-karrierhoroszkop.html Változtattak Natalie Wood színésznő halotti bizonyítványánhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120710-valtoztattak-natalie-wood-szineszno-halotti-bizonyitvanyan.html A tetoválás motívumainak titkos jelentéseihttp://www.life.hu/tested-lelked/20120709-a-tetovalasok-motivumainak-titkos-jelentesei-igy-valassz-magadnak-tetkot.html Már a saját lányai sem kíváncsiak Demi Moore-rahttp://www.life.hu/tested-lelked/20120712-mar-a-lanyait-sem-erdekli-demi-moore.html Neked is van dugópajtid? (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120713-szex-szerelem-parkapcsolat-neked.html A pasi 7 legtitkosabb erogén zónája (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120713-szex-szexualitas-orgazmus-10-titkos-erogen-zona.html Ne alázz meg, kérlek! - éjszakai pasivélemény (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120713-szex-szerelem-parkapcsolat-ne-alazz-meg.html