Szerepjátékra szavazol vagy inkább extrém játékszerekre? Dobd fel a szexuális életedet egy kis kísérletezéssel! A Life.hu szexhoroszkópja segít, hogy mivel teheted felejthetetlenebbé ezt az éjszakát.

Kos: Nem fogadod el a nemet válaszként, ha a partnered húzódozik az esti hancúrozástól. Ha nem a hangod emeled fel, vagy ha nem hisztivel akarod szexre kényszeríteni, hanem a totális felizgatásával, akkor biztosan sikert aratsz.

Bika: Általában nincs kifogásod a rutinszerű, megszokott dolgokkal kapcsolatban, de a szexben éppen hogy kísérletező vagy. Ma is világmegváltó tervekkel, színes fantáziával állsz neki a szeretkezésnek.

Ikrek: Egy kis szerepjátékhoz mindig meg lehet hozni a kedvedet, akkor is, ha éppen nem vagy erotikus hangulatban. Szeretsz jelmezbe bújni, teljesen más nőnek beöltözni, de legjobban mégis kibújni szeretsz a maskarádból...

Rák: Halk szavak, kedves érintések, romantikus hangulat. Olyan ügyesen irányítod a partneredet a vágyaid beteljesítésének útján, hogy észre sem veszi, nem ő a kezdeményező fél.

Oroszlán: A hálószoba neked már unalmas terep, új helyszínekkel, új pózokkal ismerkednél, még akkor is, ha azok nem éppen komfortosak. A párodat ma bármire ráveheted, amire csak akarod, így akár a természet lágy ölén is szívesen magáévá tesz.

Thinkstock

Szűz: Szinte az őrületbe kerget, ha csókolózhatsz a kedveseddel. Ahogy az ajkatok összeér, megszűnik számodra a világ, a hormonjaid vitustáncba kezdenek, te pedig átadod magadat az érzéki folytatásnak.

Mérleg: Egy erotikus képzőművészeti kiállítás vagy érzéki színdarab téged és a párodat is megihletheti. Ha beindulsz a meztelen testek látványára, ne érzed magadat kellemetlenül, inkább használjátok ki a jól eső bizsergést.

Skorpió: Hagyj magadnak elég időt, hogy érzéki hangulatba kerülj, ha egy fárasztó munkanapon vagy túl. Ha hullafáradtra dolgoztad magadat, bonts fel egy üveg bort, vacsorázzatok, beszélgessetek, és máris megjön a kedved a szexhez.

Nyilas: Egy izgalmas, ízléses szexfilm nemcsak abban segít, hogy kedvet csináljon az együttléthez. Hanem új fogásokat, új ötleteket is meríthettek az erotikus mozizásból, és amit tanultatok, nosza, próbáljátok is ki.

Bak: A hűvös, tartózkodó külsőd mögött egy valódi tűzhányó lappang. És ez ma éjjel fokozottan igaz rád, a pasiddal olyan szenvedélyes tűzre gerjesztitek egymást, amilyenről nem is álmodtatok.

Vízöntő: Nemcsak kielégíteni szeretnéd a kedvesedet, hanem kényeztetni is? Masszírozd meg! Vedd elő a kedvenc, illatos testápolódat vagy masszázsolajodat, és gyúrd át minden tagját. Ha megszabadult a stressztől, a szexet is jobban fogja élvezni.

Halak: Annyi szenvedély munkálkodik benned, olyan szexuális kisugárzásod van, aminek kevesen tudnak ellenállni. A párod pedig egyenesen ellenállhatatlannak tart, alig várja, hogy az ágyába cipelhessen és a magáévá tegyen.

Buta mítoszok a menstruáció alatti szexről (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120726-szex-es-orgazmus-menstruacio-alatt-buta-mitoszok-amelyeknek-ne.html Orgazmus kézi vezérléssel - forró szextipp éjszakára (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120726-szex-es-orgazmus-kezi-vezerlessel-forro-szextipp-ejszakara.html Lovagold meg! - Forró szextipp éjszakára (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120725-szex-szerelem-parkapcsolat-lovagold-meg-forro.html Modern Casanovák, akik nők ezreivel bújtak ágybahttp://www.life.hu/szeress/szex/20120724-szerelem-szex-parkapcsolat-modern-casanovak-akik-nok.html Botrányosan viselkedett az RTL Klub egykori sztárja - Leköpte zaklatóját VV Évahttp://www.life.hu/tested-lelked/20120727-vv-eva-arrol-meselt-ki-es-miert-zaklatja-ot.html Első szexuális élményéről mesélt a Megasztár énekesehttp://www.life.hu/legykepben/20120726-megasztar-szakos-andi-elso-szexualis-elmenyerol-meselt.html Egymásnak esett a TV2 és az RTL Klub két sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20120727-a-bandygyilkossag-miatt-mocskolodik-egymassal-hajdu-es-puzser.html Ráuszítja a gyámügyet Bálint Antóniára volt párjahttp://www.life.hu/anyaskodj/20120727-rauszitjak-a-gyamugyet-balint-toncsira.html